search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 04:42
MENU CLOSE

Γιώργος Παπανδρέου: Έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου (Photo)

10.11.2021 23:00
papandreoy-new

Μία φωτογραφία με τη στιγμή που λαμβάνει την τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Γιώργος Παπανδρέου.

Στην ανάρτησή του, στέλνει παράλληλα μήνυμα για την αξία του εμβολιασμού, τονίζοντας την στάση του ΚΙΝΑΛ στο ζήτημα αυτό.

Ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ έγραψε:

«Σήμερα έκανα την 3η δόση. Ένα είναι το μήνυμα: ο εμβολιασμός. Προστατεύουμε τους εαυτούς μας, προστατεύουμε τους δικούς μας, προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας.

Δυστυχώς, η Ελλάδα δεν τα έχει καταφέρει καλά. Δεν κάνουμε φθηνή αντιπολίτευση, αλλά η πανδημία είναι σε έξαρση και η κυβέρνηση πρέπει με αποφασιστικότητα να ενισχύσει το εθνικό σύστημα υγείας.

Ως Κίνημα Αλλαγής, έχουμε τις πιο τεκμηριωμένες προτάσεις για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί η πανδημία εδώ και πολλούς μήνες.

Εμείς θα συνεχίσουμε την υπεύθυνη αντιπολίτευση, τη σοβαρή στάση μας, για να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση αυτής της μεγάλης μάστιγας, της πανδημίας, που μας αφορά όλους.

Όλα τα άλλα στην ώρα τους #pamemprosta».

Διαβάστε επίσης:

COP26: ΗΠΑ και Κίνα «τα βρήκαν» για το κλίμα

Κορωνοϊός: Χιλιάδες κρούσματα, δεκάδες νεκροί ημερησίως, ΕΣΥ υπό κατάρρευση (Photos/Videos)

Aθλητές της ενόργανης απειλούν να μιλήσουν με «αποδείξεις και ονόματα» για τις καταγγελίες βίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58