search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:40
MENU CLOSE

Έσπασαν το αυτοκίνητο αθλητικού δικαστή – Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

11.11.2021 08:31
EPO_GRAFEIA

Δικαστικός λειτουργός κατήγγειλε στην Ελληνική Αστυνομία πως βρήκε το αυτοκίνητό του σπασμένο έξω από την οικία του τη νύχτα της Τετάρτης (10/11), μετά από επίθεση αγνώστων.

Ο δικαστής, μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ και του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, κατέθεσε ήδη στη ΓΑΔΑ για το περιστατικό.

Να σημειωθεί ότι στο σημείο της επίθεσης μετέβη το Τμήμα Αθλητικής Βίας, λόγω της ενασχόλησης του δικαστή (και) με την αθλητική Δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση τα ξημερώματα της Πέμπτης (11/11), εκφράζοντας τον αποτροπιασμό της για την επίθεση και καταδικάζοντας τις «μεθόδους μαφίας εις βάρος δικαστικών λειτουργών», εκτιμώντας ότι πρόκειται για τεχνητή προσπάθεια εμπλοκής του ποδοσφαίρου στην υπόθεση.

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την αποδοκιμασία και τον αποτροπιασμό της για την καταγγελθείσα επίθεση στο όχημα μέλους του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

Εν όψει της ολοκλήρωσης της αστυνομικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει επίσης την έκπληξή της για την προσπάθεια συγκεκριμένων ΜΜΕ να συνδέσουν τη συγκεκριμένη επίθεση τόσο με υποθέσεις που πρόκειται να εξεταστούν στο ΔΔΠ όσο και με το Ελληνικό Ποδόσφαιρο συνολικά.

Καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας μεθόδους μαφίας εις βάρος δικαστικών λειτουργών, αλλά και την τεχνητή προσπάθεια εμπλοκής του ποδοσφαίρου σε παρακρατικές μεθόδους.

Η Αστυνομία θα φωτίσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης μετά την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, κατά συνέπεια όσοι επενδύουν επικοινωνιακά στην αποσταθεροποίηση των θεσμών του Ελληνικού Ποδοσφαίρου μέσω αυτών των γεγονότων ας περιμένουν γιατί θα εκτεθούν και πάλι».

Διαβάστε επίσης:

Ατύχημα motocross στα Γιαννιτσά: Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον 16χρονο (Videos)

ΕΟΔΥ: Πού θα γίνονται σήμερα δωρεάν rapid test

Κορωνοϊός: Οι ιδιωτικές κλινικές θα βοηθήσουν, λέει το υπουργείο Υγείας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:40