search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:27
MENU CLOSE

ΓΕΕΘΑ: Αυξημένα μέτρα σε χερσαία και θαλάσσια σύνορα μετά τις απειλές Ερντογάν

12.11.2021 18:36
sinora

Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο, συγκλήθηκε την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, για την λήψη μέτρων, μετά τις απειλές του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ότι θα ανοίξει τις πύλες σε 5 εκατ. μετανάστες.

Στη σύσκεψη ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ μαζί με τους αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων αποφάσισαν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, τη λήψη προληπτικών μέτρων με ιδιαίτερη έμφαση στην επαύξηση της επιτήρησης των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων της χώρας μας, την αυξημένη ετοιμότητα καθώς και στην άμεση αναφορά περιστατικών από τις Μονάδες της παραμεθορίου που αφορούν σε αύξηση των παράνομων μεταναστευτικών ροών.

Όλα τα ανωτέρω έγιναν σε συντονισμό με τους Αρχηγούς της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος/ Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός- Ευρώπη: Σε «μπλόκο» οι ανεμβολίαστοι ενόψει Χριστουγέννων

Κορωνοϊός-νέα μέτρα: Ξανά σε ισχύ ο περιορισμός των πελατών στα σούπερ μάρκετ

Κορωνοϊός: 55 θάνατοι και 6.862 νέα κρούσματα – Στους 508 οι διασωληνωμένοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:24