search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 18:14
MENU CLOSE

Χαλάνδρι: Χωρίς δικηγόρο η εικαστικός – «Αν υπάρχει δικαιοσύνη το παιδί μου κι εγώ πρέπει να είμαστε μαζί»

15.11.2021 13:12
xaladri_eyelpidwn

«Αν υπάρχει δικαιοσύνη το παιδί μου κι εγώ πρέπει να είμαστε μαζί, με συκοφαντούν», φώναξε βγαίνοντας από το γραφείο της ανακρίτριας, όπου επρόκειτο να απολογηθεί, η 49χρονη εικαστικός η οποία κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον 68χρονο γιατρό μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους, στο Χαλάνδρι.

Η κατηγορούμενη παρέμεινε για λίγο στο ανακριτικό γραφείο ωστόσο δεν απολογήθηκε καθώς δεν είχε στο πλευρό της συνήγορο υπεράσπισης.

Έτσι, η κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια, πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το πρωί.

Νωρίτερα, την ώρα που αστυνομικοί την οδηγούσαν στο γραφείο της 11ης τακτικής ανακρίτριας είπε: «Ο πραγματικός εγκληματίας είναι ο οφθαλμίατρος Γ. Ν. με πλαστό πτυχίο. Πιθανολογείται το παιδί μου να είναι του πρώην συζύγου μου και όχι του βιαστή μου».

Διαβάστε επίσης:

Πολυτεχνείο: Δρακόντεια μέτρα με 6.000 αστυνομικούς, drone και «προληπτικούς ελέγχους»

Εστίαση: «Λουκέτο» σε καφέ, μπαρ και εστιατόρια την Τρίτη

Γεράσιμος Χουλιάρας: Έχω καρκίνο 10 χρόνια, τώρα αντιμετωπίζω σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 18:14