search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:58
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Σαρώνει στο Άγιο Όρος – Εχει εμβολιαστεί το 25% των μοναχών, έχουν νοσήσει οι μισοί

15.11.2021 09:26
Κορωνοϊός-Άγιο Όρος: Άπραγος έφυγε ο Τσιόδρας, ούτε να ακούσουν για «λουκέτο» οι μοναχοί - Επίκληση του... Αυτοδιοίκητου  - Media

Εκρηκτική είναι η κατάσταση στο Άγιο Όρος σε ότι αφορά τον κορωνοϊό. Τρομερές καταγγελίες έχουν γίνει και αφορούν την απίστευτη πρακτική με το αντισηπτικό στα ρουθούνια ώστε να βγει αρνητικό το rapid test.

Οπως αναφέρει το thestival, τα ενεργά κρούσματα στην Αθωνική Πολιτεία φτάνουν αυτή τη στιγμή τα 30. Σύμφωνα με τον διοικητή του Αγίου Όρους, Αθανάσιο Μαρτίνο, από τους 1800 μοναχούς έχουν εμβολιαστεί μόλις οι 450.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο διοικητής, ανέφερε πως όλοι υποβάλλονται σε τεστ στις εισόδους της Μοναστικής Πολιτείας και πολλοί είναι εκείνοι που έχουν διαγνωστεί θετικοί στον ιό.

Τα κρούσματα και η κατάσταση στο Άγιο Όρος, ήταν και ο λόγος που ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος αποφάσισε να αναβάλει την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος.

Με την απόφαση αυτή ο Οικουμενικός Πατριάρχης θέλει να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για την ανάγκη του εμβολιασμού και σεβασμού των μέτρων προστασίας, ως τη μόνη ασφαλή οδό για την υπέρβαση της πανδημίας.

Διαβάστε επίσης

Καιρός σήμερα: Συννεφιασμένη Δευτέρα – Έως 7 μποφόρ οι άνεμοι στο Αιγαίο (Videos)

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

Κορωνοϊός: Ποια οριζόντια μέτρα θα φέρει η κυβέρνηση – Στον «αέρα» οι γιορτές των Χριστουγέννων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:57