search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 08:56
MENU CLOSE

Η Αντέλ στον Alpha την Κυριακή 20 Νοεμβρίου (Video)

16.11.2021 16:33
adele-new

Την  συναυλία που έδωσε η Αντέλ – την πρώτη έπειτα από έξι χρόνια απουσίας από τα καλλιτεχνικά δρώμενα- στο περίφημο Αστεροσκοπείο Γκρίφιθ του Λος Άντζελες θα προβάλει την ερχόμενη Κυριακή, 20 Νοεμβρίου στις 20.00 o Alpha.

Το κανάλι εξασφάλισε τα δικαιώματα αναμετάδοσης από το αμερικανικό δίκτυο CBS που είχε καλύψει το καλλιτεχνικό γεγονός, στις αρχές Οκτωβρίου, και το πρόβαλε στις 14 Νοεμβρίου.

Με το δικό της ανεπανάληπτο τρόπο η Αντέλ παρουσίασε τα νέα  τραγούδια της αλλά και παλαιότερες επιτυχίες, ανάμεσά τους οι «Hello», «Easy  On Me», «Skyfall», «I Drink Wine», «Someone Like You», «When We Were Young», «Make You Feel My Love», «Hold On».

Για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια η Αντέλ παρουσιάζει νέα τραγούδια από το καινούριο άλμπουμ της «30», που κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου και αναμένεται να σημειώσει τεράστια επιτυχία.

Ήδη έχει κυκλοφορήσει το πρώτο single του άλμπουμ με τίτλο «Easy on Me» και έχει κερδίσει την αγάπη των εκατομμυρίων θαυμαστών της.

Οι τηλεθεατές, εξάλλου, στο πλαίσιο της ίδιας μετάδοσης,  θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  αποκλειστική συνέντευξη της Αντέλ στην Όπρα Γουίνφρι.

Στη διάρκεια της συνέντευξης η Βρετανίδα καλλιτέχνης μιλά για όλα: τη νέα δισκογραφική της δουλειά, την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιό της και την ανατροφή του γιού της, καθώς και για την απώλεια βάρους της.

Διαβάστε επίσης:
Σήφης Βαλυράκης: Ανατροπή στην υπόθεση – Ζητήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Κορωνοϊός: Συγκλονίζει η μητέρα του 57χρονου οδοντίατρου από το Αίγιο- «Πάλεψε για 3,5 μήνες, αλλά δεν τα κατάφερε»

Κορωπί: «Γάζωσαν» άνδρα έξω από τα ΚΕΠ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 08:56