search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:06
MENU CLOSE

Γαργαλιάνοι: Σοβαρό τροχαίο στην επαρχιακή οδό – Νεκροφόρα συγκρούστηκε με φορτηγάκι (photos/video)

17.11.2021 18:24
gargalianoi098-new

Τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν  σοβαρά τραυματισμένοι και άλλοι δύο ελαφρύτερα στους Γαργαλιάνους όταν νεκροφόρα συγκρούστηκε με ΙΧ φορτηγάκι.

Το ατύχημα σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Γαργαλιάνοι- Ρωμανός στο ύψος της Αγίας Παρασκευής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η νεκροφόρα είχε κατεύθυνση προς την Πύλο, ενώ το Ι.Χ φορτηγάκι που είχε τρέιλερ με ραβδιστικό μηχάνημα και εργαλεία συλλογής ελαιοκάρπου έβγαινε από παρακείμενο δρόμο όταν σημειώθηκε η σύγκρουση.

Η νεκροφόρα  πήγαινε σε κηδεία και μετέφερε σορό νεκρού  με αποτέλεσμα να σπεύσει στο σημείο της σύγκρουσης άλλη νεκροφόρα για την παραλαβή και μεταφορά της σορού.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από την Π.Υ. Γαργαλιάνων για απεγκλωβισμό των τραυματιών, περιπολικό του Α.Τ. Γαργαλιάνων και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να παραλάβουν τους τραυματίες.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Έσπασε το «φράγμα» των 17.000 νεκρών στην Ελλάδα

Κορωνοϊός: Σχεδόν 21.000 ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι χωρίς rapid test σε εστίαση – τουρισμό

Βόλος: Στη φυλακή ο παππούς που βίαζε την 8χρονη εγγονή του για δύο χρόνια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:05