search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 00:11
MENU CLOSE

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: «Καρφιά» Χρηστίδη κατά πάντων

19.11.2021 19:32
xristidis987-new

Αιχμές άφησε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης για οργανωμένες μετακινήσεις ψηφοφόρων από κόμματα & κέντρα εξουσίας που ενδεχομένως θα επιχειρήσουν να συμμετέχουν στις εσωκομματικές εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου.

«Στις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι προοδευτικοί πολίτες που προσδοκούν μια σύγχρονη σοσιαλδημοκρατία. Εκείνο που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό είναι οι οργανωμένες μετακινήσεις ψηφοφόρων από κόμματα & κέντρα εξουσίας αλλότρια προς τις αρχές & τις αξίες μας» τονίζει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο κ. Χρηστίδης.

Προ ημερών και ο πρώην πρωθυπουργός και εκ νέου υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Παπανδρέου είχε «καρφώσει» με ανακοίνωσή του «εξωθεσμικά κέντρα ακόμη και της δεξιάς, που επιχειρούν να παρέμβουν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος»

Διαβάστε επίσης:

Ποιος είναι ο 26χρονος Κωνσταντίνος που συνόδευε όλη μέρα τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Μαξίμου: Συσκέψεις για την εξεταστική – Πότε παραδίδεται το πόρισμα

Κεραμέως: Βρέθηκε σε σχολεία του νομού Φλώρινας και έπαιξε βόλεϊ με τους μαθητές (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 00:10