search
ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 06:19
MENU CLOSE

Open: Νέες αλλαγές στο πρόγραμμα λόγω χαμηλής τηλεθέασης

19.11.2021 11:30
tileorasi_studio_new

Την χειρότερή τους σεζόν από τότε που άνοιξε ο σταθμός διανεύουν φέτος στο Open με τα νούμερα της τηλεθέασης να είναι πολύ χαμηλά.

 Οι επιλογές που έγιναν το καλοκαίρι – με βασικό κριτήριο το οικονομικό – φαίνεται να μην αποδίδουν με τους ιθύνοντες του σταθμού, μετά και την έλευση του Γιάννη Λάτσιου να κάνουν νέες σκέψεις για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Όπως μαθαίνουμε μία απ’ αυτές είναι η μετακόμιση της Ελένης Τσολάκη το πρωί καθημερινά. Πράγμα που θα την φέρει απέναντι στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, άλλοτε φίλη και στενή συνεργάτιδα.

Αν αυτό γίνει τότε η εκπομπή της Μπέτυ Μαγγίρα, ίσως μετακομίσει στην μεσημεριανή ζώνη του σταθμού.

Το σίγουρο είναι ότι ο ιδιοκτήτης του καναλιού Ιβάν Σαββίδης παρακολουθεί τις εξελίξεις και με τις δύο διοικητικές προσθήκες που έκανε πρόσφατα στο σταθμό προσβλέπει σε αύξηση των ποσοστών της τηλεθέασης.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός – Αρναούτογλου: «Έχω πάρα πολλά κιλά και αυτό είναι πολύ κακό για μένα, σκέφτομαι αν θα συμβεί κάτι άσχημο» (Video)

Εκπομπές podcast αρχίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Τηλεθέαση Top 10 17/11/2021: Τα τηλεπαιχνίδια έχουν «ρεύμα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 06.06.2024 00:52