search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:36
MENU CLOSE

Η Χρύσα Μασούρου και επισήμως στο Open

02.11.2021 12:08
xrysa-masourou

Και επισήμως η Χρύσα Μασούρου στο Open αναλαμβάνοντας την διεύθυνση προγράμματος του σταθμού. Το κανάλι  δημοσιοποίησε νωρίς το πρωί της Τρίτης 2 Νοεμβρίου την έναρξη συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την κυρία Χρύσα Μασούρου η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύντριας Προγράμματος.

 Με μακρά εμπειρία στο σχεδιασμό, προγραμματισμό και υλοποίηση τηλεοπτικού περιεχομένου από υψηλόβαθμες θέσεις, η κυρία Μασούρου εντάσσεται στο δυναμικό του OPEN για να ηγηθεί του τομέα στρατηγικού σχεδιασμού και ανάπτυξης του ψυχαγωγικού του προγράμματος και να προχωρήσει στον επανασχεδιασμό του.

 Η Διοίκηση του OPEN την καλωσορίζει θερμά και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα».

Η Χρύσα Μασούρου τα προηγούμενα δύο χρόνια ήταν εντεταλμένη σύμβουλος προγράμματος στην ΕΡΤ, από την οποία, αν και είχε δυνατότητα ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο, αποχώρησε επικαλούμενη – κατά την διοίκηση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης- προσωπικούς λόγους.

Η νέα διευθύντρια του Open όπως έγραφε το topontiki.gr σε σχετικό ρεπορτάζ έχει να αντιμετωπίσει πολλά θέματα και το έργο της θα χρειαστεί καιρό για να φανεί.

Διαβάστε επίσης

Δύο εφημερίδες σε μία (Photo)

Συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη την Τετάρτη στο Mega

Γιώργος Παπανδρέου: Πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:30