search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 06:02
MENU CLOSE

J2US: Χαμός ανάμεσα σε Ψυχαράκη και Φασουλή – «Είσαι λες και σου σκοτώσαμε την οικογένεια»

21.11.2021 15:12
annamaria

Πραγματικός χαμός έγινε για ακόμη μια φορά στο J2US με την εμφάνιση του Χάρη Βαρθακούρη και της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, που κατά πολλούς είναι τσακωμένοι.

Κρίνοντας την εμφάνισή τους, η Μαρία Μπακοδήμου είπε ότι υπάρχει ένα σαφές «στράβωμα» μεταξύ τους. Σε εκείνο το σημείο, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη την διέκοψε και ζήτησε από τους κριτές να εστιάσουν περισσότερο στο διαγωνιστικό κομμάτι και όχι στη σχέση της με τον Χάρη Βαρθακούρη.

Τότε επενέβη ο Σταμάτης Φασουλής, κριτής του J2US, με έντονο ύφος: «Πες μας και που θα εστιάσουμε. Θα μας πεις και που θα εστιάσουμε; Θέλεις να μας υποδείξεις και που θα εστιάσουμε; Για σε παρακαλώ πολύ! Έλα, έλα».

Ο Σταμάτης Φασούλης στην δική του κριτική επεσήμανε την άσχημη διάθεση της Ψυχαράκη λέγοντας της ότι έχει συνέχεια μούτρα. «Εμείς τι σου φταίμε; Είσαι λες και σου σκοτώσαμε την οικογένεια» της είπε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης και ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός – Καπραβέλος: Γιατρός λιποθύμησε στο Παπανικολάου από υπερκόπωση (Video)

Κορωνοϊός: Ο χάρτης των ανεμβολίαστων – Ποιες περιοχές είναι κάτω από το φράγμα του 70%

Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης: Συγκλονίζει η Τσεκίνη – Από τις ακτινοβολίες στη νίκη (Audio & Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32