search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 02:41
MENU CLOSE

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Η αδερφή μου είναι ομοφυλόφιλη, να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε ότι είναι πρόβλημα»

22.11.2021 20:11
Και η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη εναντίον Κιμούλη: Υπήρξα τρομοκρατημένη, πήρα χάπια (photo) - Media

Για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη «Οποίος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του» αλλά και για την αδερφή της μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» η ηθοποιός Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

«Δεν μπορώ να πω πως ο ρόλος μου έχει ιδιαιτερότητα. Είναι ομοφυλόφιλη, δεν είναι πρόκληση ο ρόλος αυτός. Δεν θεωρώ πως είμαστε απόλυτα δεκτικοί με την ομοφυλοφιλία. Ένα μεγάλο ποσοστό έχει αρχίσει και αντιλαμβάνεται πως είναι φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Και ένα άλλο δεν αποδέχεται. Συμβαίνει σε μια κοινωνία, δεν μπορούμε να πιέσουμε κάποιον να δεχτεί την άποψη κάποιου άλλου.



Εμένα και η αδελφή μου είναι ομοφυλόφιλη και τη στηρίζω πολύ σε αυτό. Ήταν μικρή όταν μας το είπε. Έχουν περάσει 10-12 χρόνια. Στην αρχή σοκαρίστηκα γιατί ήταν μικρή σε ηλικία και δεν ήξερα αν έχει κατασταλάξει. Οι οικογένειες να στηρίζουν τα παιδιά τους σε ό,τι επιλογή κάνουν. Και εγώ ως μητέρα το σκέφτομαι έντονα. Πρέπει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε ότι είναι πρόβλημα η σεξουαλικότητα ενός ανθρώπου, δεν αποτελεί πρόβλημα» είπε η ηθοποιός σχετικά με τον ρόλο και την αδερφή της.

Όσον αφορά τη μητρότητα και το κίνημα metoo η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη σχολίασε: «Η μητρότητα έχει αλλάξει την ζωή μου, είμαι εκεί παρούσα για έναν άλλον άνθρωπο. Λεμέ ότι κάποια στιγμή θέλουμε να κάνουμε ένα δεύτερο παιδί. Δεν έχουμε πολύ βοήθεια με το παιδί και περνάμε λίγο δύσκολα.

Είναι πολύ σοβαρό το #metoo και δίνει την δυνατότητα να μπαίνουν στη θέση τους. Η ουδετερότητα δεν είναι στάση. Είναι πιο υγιές σαν κοινωνία να παίρνουμε θέση, για το τι είναι αποδεκτό και τι όχι», τόνισε για τα περιστατικά κακοποίησης. Δεν είμαι αισιόδοξη πάντα, αλλά προσπαθώ να είμαι».



Ποια είναι η αδερφή της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη
Η πρώην παίκτρια του MasterChef, Νικολέττα Ταβουλάρη είναι η αδερφή της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη και στο παρελθόν η ίδια έχει ξαναμιλήσει για τη σχέση τους.

«Αγαπάω την αδερφή μου, έχουμε περάσει πολλά μαζί. Το είχε πει πρώτα στη μαμά, που είναι πολύ διαλλακτική. Φαινόταν αυτό στη Νικολέτα από πολύ μικρή. Της είχε πάρει πχ η νονά της μια λαμπάδα με Μπάρμπι και μου την έδωσε για να της πάρω μια λαμπάδα παιχταράς. Όταν συμβαίνει αυτό σε ένα παιδάκι 8-9 χρονών καταλαβαίνεις. Ήμουν πολύ εξοικειωμένη με αυτό. Ωστόσο δεν μπορώ να πω πως από τα 8 περίμενα πως η αδερφή μου είναι γκέι. Αργότερα όμως από τα 14-15 που αρχίζουν τα κοριτσάκια να φτιάχνονται…Η Νικολέτα δεν το είχε αυτό. Και ήρθε αβίαστα και μας το είπε. Το αγκαλιάσαμε. Όλα μια χαρά με αυτό. Είναι πολύ αγαπησιάρα», έχει αναφέρει παλαιότερα η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.


Από την άλλη η Νικολέττα Ταβουλάρη έχει δηλώσει: «Ο μοναδικός από τη οικογένεια που το ξέρει αλλά δεν θέλει να το αποδεχτεί είναι ο μπαμπάς μου. Οταν είσαι 12 χρονών παιδί είναι δύσκολο να ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις. Έπιασα στα 12 τη μητέρα μου και της είπα πως μου αρέσουν οι γυναίκες. Μου είπε “μη ντρέπεσαι, είμαι δίπλα σου και σε αγαπάω”. Από μωρό παιδί ήμουν με αντρικά ρούχα, έκανα ό,τι αντρικό υπήρχε. Η μητέρα μου το ήξερε. Με τα χρόνια σκεφτόμουν αν πρέπει να το πω και σε άλλους. Ο μπαμπάς δεν το έχει αποδεχτεί δυστυχώς ακόμη. Η αλήθεια είναι πως δεν του έχω πει “είμαι ομοφυλόφιλη”.

Δεν νομίζω πως χρειάζεται κιόλας. Είναι κάτι δεδομένο, φαίνεται. Οι γονείς μου έχουν χωρίσει. Εγώ έχω μεγαλώσει με την αδερφή μου. Η μαμά μου είναι μαγείρισσα και έλειπε αρκετά από το σπίτι. Με την αδερφή μου τη βλέπαμε τον χειμώνα. Μεγάλωνα μαζί με την αδερφή μου. Μπήκα από τα οχτώ μου στις κουζίνες.

Στα 17 μου ένιωσα εντελώς σίγουρη για να το πω στην αδερφή μου. Εκείνο το βράδυ την γνώρισα στους φίλους και τη σχέση μου».

Διαβάστε επίσης:

Ζέτα Μακρυπούλια-Γιώργος Λιάγκας: Στα «μαχαίρια» οι δύο παρουσιαστές του ANT1

Άρης Σερβετάλης: Διέκοψε παράσταση επειδή δεν δέχεται να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους

Κωστής Μαραβέγιας: Αποκάλυψε τη δερματική του πάθηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09