search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:16
MENU CLOSE

Champions League: Πρώτη και καλύτερη η Σίτι, πήρε μαζί της στους «16» την Παρί (Video)

25.11.2021 00:07
pari_city

Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν σφράγισαν παρέα την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου, στην οποία οι «Πολίτες» επικράτησαν 2-1 των Παριζιάνων στο «Etihad» με ανατροπή.

Από νωρίς το ματς πήρε ρυθμό και στο 5’ ο Κιμπέμπε έκοψε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Ρόδρι, ενώ η Σίτι βρέθηκε ξανά κοντά στο γκολ στο 18’ όταν ο Χακίμι αυτή τη φορά έκανε τρομερή αμυντική ενέργεια στην προσπάθεια του Μαχρέζ.

Στο 27’ φάνηκε η ομάδα του Ποκετίνο αλλά το σουτ του Μέντες σταμάτησε στον Εντερσον, για να έχει η Σίτι την καλύτερη φάση του πρώτου μέρους στο 33’ όταν έπειτα από κακή απομάκρυνση, το τεχνικό σουτ του Γκουντογκάν πήγε στο κάθετο δοκάρι του Κέιλορ Νάβας.

Στην επανάληψη, έγιναν όλα. Στο 50’ οι Μέσι, Νεϊμάρ, Μπαπέ έκρυψαν το τόπι και ο Γάλλος επιθετικός νίκησε τον Εντερσον για το 0-1, όμως η Παρί δεν έμελλε να το κρατήσει για πολύ.

Στο 60’ ο Μαχρέζ προειδοποίησε και στο 63’ η Σίτι ισοφάρισε όταν ο Ρόδρι ξεκλείδωσε την άμυνα με καταπληκτική σέντρα, Γουόκερ και Ζεσούς συνδυάστηκαν και ο Στέρλινγκ κατάφερε να ισοφαρίσει από κοντά (1-1).

Το ματς είχε ξανά εκπληκτικό ρυθμό και η Παρί προσπάθησε να απαντήσει άμεσα αλλά στο 74’ μετά το ‘1-2’ με τον Ντι Μαρία ο Νεϊμάρ μπήκε στην περιοχή αλλά το πλασέ με το αριστερό δεν ήταν καλό.

Η «τιμωρία» για τη χαμένη ευκαιρία ήρθε μόλις δύο λεπτά αργότερα, όταν μετά τη μπαλιά του Μαχρέζ ο Μπερνάρντο Σίλβα κατέβασε υπέροχα για τον Ζεσούς ο οποίος με ωραία τοποθετημένο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Κανσέλο, Γκουντογκάν, Ρόδρι, Ζιντσένκο (54’ Ζεσούς), Μαχρέζ, Σίλβα, Στέρλινγκ

Παρί Σεν Ζερμέν (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Νάβας, Χακίμι, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Μέντες (67’ Κέρερ), Παρέδες, Ερέρα (61’ Ντανίλο), Γκέιγ (67’ Ντι Μαρία), Μέσι, Νεϊμάρ, Μπαπέ

Διαβάστε επίσης

Χαλάνδρι: Βγήκε από την εντατική ο 68χρονος γιατρός που πυροβολήθηκε από την εικαστικό (Video)

Γερμανία: Η Μέρκελ ήθελε γενικευμένο lockdown – Η νέα κυβέρνηση το απέρριψε

Μάγχη: Τουλάχιστον 31 νεκροί σε ναυάγιο που μετέφερε μετανάστες – Αντιδράσεις από Μακρόν και Τζόνσον

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 13:15