search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:49
MENU CLOSE

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες αναμένονται το Σάββατο

26.11.2021 22:29
kairos_new

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται και το Σάββατο (27/11) σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, σύμφωνα με την πρόβλεψη καιρού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Τα φαινόμενα αυτά αναμένονται αρχικά στα δυτικά και στα νοτιοανατολικά, με σταδιακή εξασθένηση.

Από τις απογευματινές ώρες προβλέπεται εκ νέου επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Άνεμοι από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ στα νοτιότερα τμήματα του Ιονίου και του Αιγαίου.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με το meteo.gr, το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται αρχικά στα δυτικά και στα νοτιοανατολικά, που γρήγορα θα εξασθενήσουν.

Από τις απογευματινές ώρες αναμένεται εκ νέου επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά, με βροχές και καταιγίδες που γρήγορα θα επεκταθούν ανατολικότερα.

Τα φαινόμενα στην Πελοπόννησο και τη Στερεά θα είναι κατά τόπους έντονα. Τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες υπάρχει πιθανότητα η ορατότητα να είναι τοπικά περιορισμένη στα κεντρικά και βόρεια.

Διαβάστε επίσης

Μποτσουάνα: Το «Δις Εξαμαρτείν» μας την είχε μάθει πριν από περίπου 25 χρόνια

Δίκη ψευτογιατρού: Συγκλονίζουν οι καταθέσεις συγγενών των θυμάτων του – «Το παιδί μας θα ζούσε τρία χρόνια ακόμη» (Video)

Κορωνοϊός: Νυχτερινό lockdown στην Ολλανδία λόγω μεγάλου αριθμού κρουσμάτων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:45