search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:00
MENU CLOSE

Οι …μπαλαφάρες της εβδομάδας

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2205
25/11/2021
27.11.2021 07:59
polakis-new

Την… μπαλαφάρα της εβδομάδας την είπε χωρίς αμφιβολία ο Άκης Σκέρτσος όταν υποστήριξε ότι δεν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι οι αστυνομικοί διασπείρουν τον κορωνοϊό! Προσπάθησε λίγο αργότερα να του κλέψει τη «δόξα» ο Παύλος Πολάκης υποστηρίζοντας ότι «τα εμβόλια δεν προστατεύουν από τις μεταλλάξεις».

Αυτό που κατάφερε ήταν ότι, εκεί που ο Σκέρτσος έτρωγε απανωτές σφαλιάρες, έβαλε την κεφάλα του και έτρωγε (σφαλιάρες) κι αυτός… Αφού έφαγε κάμποσο ξύλο, άλλαξε τη φράση του λέγοντας ότι τα εμβόλια δεν προστατεύουν «πλήρως» από τις μεταλλάξεις. Φυσικά η ζημιά είχε γίνει, το ξύλο είχε πέσει και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μετρήσει άλλη μια επικοινωνιακή ζημιά, πλήρως οφειλόμενη στον Χανιώτη βουλευτή του…

Από κοντά και η Ραλλία Χρηστίδου, η οποία αναπαρήγαγε στο Τwitter ανάρτηση τρολ αναφέροντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε το σαββατοκύριακο στο Μέτσοβο, παρέα με τον Γιώργο Αμυρά, πίνοντας ουίσκι και αδιαφορώντας για τους νεκρούς της πανδημίας. Ωστόσο η φωτογραφία ήταν του 2019!

Διαβάστε επίσης:

Αλέκος Αλεξανδράκης: Από το ΕΑΜ μέχρι τη Γένοβα – Η Συνοικία το Όνειρο, η λογοκρισία και ο Γλέζος (photos/videos)

Μετάλλαξη «Όμικρον»: Μεγαλύτερος ο κίνδυνος επαναμόλυνσης – «Καμπανάκι» ΠΟΥ για «παραλλαγή ανησυχίας»

Ο χρόνος, η μνήμη, η απιστία, τα «θύματα» και οι «θύτες»…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:00