search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:34
MENU CLOSE

Αρχαιολογικό Μουσείο: Η στιγμή που άνδρας εγκαταλείπει το κοριτσάκι στο προαύλιο (Video)

29.11.2021 09:50
moro_new

Εγκαταλελειμμένο στον προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου, στην οδό Πατησίων, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ένα κοριτσάκι 1,5 έτους.

Το παιδάκι, που ήταν μέσα σε καροτσάκι, εντόπισε μια γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της.

Αμέσως ειδοποίησε τη φύλακα του μουσείου, ο οποίος διαπίστωσε πως το μωρό ήταν περιποιημένο, σκεπασμένο με κουβέρτα και δίπλα του είχε καθαρά ρούχα.

Σε βίντεο που φέρνει «στο φως» το Mega φαίνεται άνδρας που πηγαίνει στο σημείο με το καροτσάκι, λίγο πριν εγκαταλείψει το κοριτσάκι.

Η φύλακας ενημέρωσε την αστυνομία και με εντολή του Εισαγγελέα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» όπου οι γιατροί εξέτασαν το μωράκι και διαπίστωσαν πως είναι καλά στην υγεία του.

«Ενημερώθηκα ότι η κ. Μαρία το εντόπισε, που είναι κάτοικος της περιοχής. Εμείς οι εργαζόμενοι του Αρχαιολογικού Μουσείου την γνωρίζουμε χρόνια γιατί βγαίνει με τα σκυλιά της. Βρήκε πίσω στους θάμνους το καρότσι στις 9 το πρωί. Δεν πρέπει να ήταν πολύ ώρα εκεί γιατί ήταν ζεστό», δήλωσε στο Mega η φύλακας.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός-Καπραβέλος: Υποχρεωτικό rapid test στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Super League: Στον εισαγγελέα οι 4 συλληφθέντες για τα επεισόδια στην Τούμπα (Video)

Κορωνοϊός: Ζήτησε… «μίζα» 3.500 ευρώ για κρεβάτι ΜΕΘ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:33