search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:22
MENU CLOSE

IKEA: Χώρεσε σε 10 τ.μ. ολόκληρο διαμέρισμα και το νοικιάζει σχεδόν… τζάμπα (video)

29.11.2021 20:31
ΙΚΕΑ: Δέκα προϊόντα που μοιάζουν ακριβά αλλά δεν είναι - Για κάθε δωμάτιο του σπιτιού (Photos) - Media

Δέκα τετραγωνικά μέτρα πράγματι, δεν είναι πολλά ιδίως, όταν πρόκειται για ένα … διαμέρισμα.

Πρόσφατα όμως, η IKΕΑ δήλωσε πως σκοπεύει να νοικιάσει σε έναν τυχερό, ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα που διαθέτει στην Ιαπωνία μόλις, 10 τ.μ. και μάλιστα, σε τιμή … σοκ.

Πιο αναλυτικά, το εν λόγω διαμέρισμα του σουηδικού κολοσσού, βρίσκεται στην περιοχή Shinjuku στο Τόκιο και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το CNN, θα νοικιαστεί με μόλις 99 γιεν (0,86 δολάρια) το μήνα. Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με προϊόντα της εταιρείας. H IKEA υποστηρίζει ότι έχει εργαστεί σκληρά προκειμένου να αξιοποιήσει στο έπακρο κάθε διαθέσιμη γωνιά του.

«Ένα από τα κλειδιά είναι η καλή χρήση του κατακόρυφου χώρου», ανέφερε η εταιρεία στον ιστότοπό της. «Παρουσιάζοντας το δωμάτιο τρισδιάστατα, ανοίγονται νέες δυνατότητες σε έναν περιορισμένο χώρο» προσθέτει. Η ΙΚΕΑ θα δέχεται αιτήσεις από πιθανούς ενοικιαστές μέχρι και τις 3 Δεκεμβρίου – με μόνη προϋπόθεση, οι ενδιαφερόμενοι να είναι άνω των 20 ετών. Στη συνέχεια, το διαμέρισμα θα ενοικιαστεί με μίσθωση έως τις 15 Ιανουαρίου 2023. Υποχρέωση από την πλευρά του ενοικιαστή είναι η πληρωμή των λογαριασμών κοινής ωφελείας.

Αυτή ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η IΚΕΑ ασχολείται με ακίνητα. Η εταιρεία εδώ και καιρό, συνεργάζεται με τη BoKlok καθώς και τη σουηδική κατασκευαστική εταιρεία Skanska, η οποία δίνει έμφαση στη δημιουργία προσιτών κατοικιών σε χώρες όπως οι Σουηδία, Φινλανδία και Νορβηγία. Το 2019, μάλιστα, η BoKlok λάνσαρε ένα νέο στυλ σπιτιού για ασθενείς με άνοια, αποκλειστικά σχεδιασμένο ώστε να τους επιτρέπει να συνεχίσουν να ζουν στο σπίτι, χωρίς προβλήματα.

Διαβάστε επίσης:

Μετάλλαξη Όμικρον: Σε 10 μέρες μπορούμε να έχουμε εμβόλιο και σε 50 να εγκριθεί, λένε οι Ρώσοι

Ιταλία: Σεξουαλική παρενόχληση σε δημοσιογράφο οn air από οπαδό της Φιορεντίνα (Photos/Video)

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Τι λέει ο πρέσβης στην Ελλάδα για το «άνοιγμα» στην Τουρκία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:21