search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:34
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Αιχμές Κακλαμάνη για την ασφυξία στο ΕΣΥ – «Να βοηθήσουν και τα μεγάλα θεραπευτήρια» (Video)

29.11.2021 14:12
kaklamanis_new

Την αναγκαιότητα να μπουν άμεσα και οι ιδιωτικές κλινικές στην μάχη για την αντιμετώπιση του 4ου κύματος της πανδημίας τόνισε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Μάλιστα, ο «γαλάζιος» βουλευτής και γιατρός σημείωσε ότι τα μεγάλα ιδιωτικά πρέπει να προχωρήσουν και σε covid θεραπείες παραχωρώντας κλίνες ώστε να «ανασάνουν» τα δημόσια νοσοκομεία που είναι στο «κόκκινο».

«Να στέλνονται μετά από συμφωνία στα μεγάλα ιδιωτικά θεραπευτήρια με το νοσήλιο του ΕΟΠΥΥ», τόνισε ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της Βουλής σημείωσε ότι για να καλυτέρευση της κατάστασης στα νοσοκομεία και στις ουρές που δημιουργούνται από τους non covid ασθενείς αναφορικά με τα «χρόνια περιστατικά μικρής και μεσαίας βαρύτητάς» αυτά θα πρέπει να στέλνονται στις «μεγάλες ιδιωτικές κλινικές».

«Όπως πηγαίνει στον Ευαγγελισμό και δεν πληρώνει θα πηγαίνει στο x θεραπευτήριο και δε θα πληρώνει. Εάν θέλει βελτίωση θέσεως, αντί για τρίτη να πάει στην πρώτη θέση θα πληρώσει τη διαφορά, έτσι θα ελαφρώσει κατά πολύ την κατάσταση», τόνισε και συμπλήρωσε:

«Είναι πρακτικό το θέμα για 3-4 μήνες να βοηθήσουν και τα μεγάλα θεραπευτήρια», αφήνοντας διακριτικά κάποιες αιχμές για την στάση της κυβέρνησης απέναντι στους κλινικάρχες κατά την περίοδο της πανδημίας.

Διαβάστε επίσης:

Οικονόμου: «Η χώρα δεν θα κλείσει – Η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τις εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις»

Αχτσιόγλου: «Συμπολίτες μας πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ και η κυβέρνηση λέει ότι είναι επαρκής η στήριξη του ΕΣΥ»

Απάντηση Πλεύρη στον ΣΥΡΙΖΑ: «Τον αφήνουμε μόνο του στο πεδίο που λαϊκισμού»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:34