search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:51
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για το πρόστιμο των 100 ευρώ: Τιμωρητικό μέτρο που στοχοποιεί τους άνω των 60

30.11.2021 13:00
syriza_new

Έντονη είναι η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο μέτρο που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για πρόστιμο 100 ευρώ στους άνω των 60 για κάθε μήνα που μένουν ανεμβολίαστοι.

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «στοχοποίηση» των πολιτών άνω των 60 και σημειώνει πως πρόκειται για τιμωρητικό μέτρο που συνεπάγεται την οικονομική εξόντωσή τους. Χαρακτηρίζει δε τον πρωθυπουργό «αυτουργό της υγειονομικής καταστροφής»«αποτυχημένο» και «περιορισμένης ευθύνης» γιατί «αντί να αναλάβει την ευθύνη του, τη μεταθέτει για άλλη μια φορά στους πολίτες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο αυτουργός της υγειονομικής καταστροφής, σε απόλυτο πανικό από τη πλήρη κατάρρευση του ΕΣΥ και τη θλιβερή ευρωπαϊκή πρωτιά σε θανάτους και σε κρούσματα, αντί να αναλάβει την ευθύνη του, τη μεταθέτει για άλλη μια φορά στους πολίτες. 

Αυτή τη φορά στοχοποιεί του άνω των 60 και αντί να ανακοινώσει μέτρα στήριξης του ΕΣΥ, ενθάρρυνσης του εμβολιασμού και αυστηροποίησης των μέτρων υγειονομικής προστασίας, ανακοινώνει μέτρα τιμωρίας και οικονομικής εξόντωσης, που σε καμία άλλη χώρα του κόσμου δεν έχουν εφαρμοστεί.  

Αποτυχημένος Πρωθυπουργός περιορισμένης ευθύνης».

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Νέα κόντρα Καϊλή και Κωνσταντινόπουλου: «Θα έχουμε διαρχία με Ανδρουλάκη» – «Είσαι εκτός πραγματικότητας»

Βορίδης: Εάν είχαν εμβολιαστεί όλοι, οι ΜΕΘ δεν θα είχαν το 85% των ασθενών

Θεοδωρικάκος: Πιθανή η απαγόρευση φιλάθλων στα γήπεδα αν συνεχίσουν να μη φορούν μάσκα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09