search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 23:09
MENU CLOSE

Βαθμολογία Super League: Τρίτος ο ΠΑΣ Γιάννινα, «έπιασε» τον ΠΑΟΚ

06.12.2021 21:53
pas_giannina

Με γκολ του Μανόλη Σάλιακα στο 54′ ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 0-1 τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό και η ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής της Super League Interwetten τον βρίσκει στην τρίτη θέση της κατάταξης με 19 βαθμούς, όσους έχει και ο ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα των Ιωαννίνων επικράτησε 0-1 του Δικεφάλου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με το γκολ του Κόντε. Η Λαμία έμεινε στους δέκα βαθμούς και στη 12η θέση, στο +1 από τον προτελευταίο Ατρόμητο και στο +3 από τον ουραγό Απόλλωνα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει απολογισμό πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, ενώ η Λαμία δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Ο «Άγιαξ» της Ηπείρου υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, στο πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου.

Διαβάστε επίσης

Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών: Επανεξελέγη πρόεδρος ο Δημήτρης Βερβεσός

Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ: Το ποσό που συγκεντρώθηκε από την ψηφοφορία

Μητσοτάκης στο CNN: «Δεν είχαμε άλλη επιλογή από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό» – Πυρά κατά ΕΕ και Τουρκίας για το μεταναστευτικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03