search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 12:47
MENU CLOSE

Λαμία: Σκυλάκι ήταν τρεις μέρες παγιδευμένο σε τσιμενταύλακα – Το έσωσαν πυροσβέστες (Photos)

07.12.2021 09:42
skylos new

Ο σκύλος κατά κοινή ομολογία θεωρείται ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Ετσι, όταν ένα σκυλάκι κινδύνευσε στη Λαμία, οργανώθηκε επιχείρηση για τη διάσωσή του με τη συμμετοχή και πυροσβέστη.

Ο σκύλος, που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του ήταν τρεις ημέρες παγιδευμένος σε τσμενταύλακα στο Αμούρι Λαμίας.

Σύμφωνα με το lamiareport.GR, ο σκύλος είχε χαθεί τις τελευταίες τρεις ημέρες και το αφεντικό του Γιώργος Αλαμπάνος, που είναι πυροσβέστης, δε σταμάτησε να το αναζητεί με αρνητικά ωστόσο αποτελέσματα μέχρι το πρωί της Δευτέρας.

Γύρω στις 7 το πρωί σε ένα τσιμενταύλακα που τροφοδοτεί νερό τις καλλιέργειες, άκουσε τις απελπισμένες φωνές του ζωντανού, που φαινόταν ότι ήταν εξαντλημένο και κινδύνευε η ζωή του.

Ειδοποίησε το συνάδελφό του Δημήτρη Πάνου, και εκείνος πριν επιστρέψει στο σπίτι του, χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό κατάφερε να απεγκλωβίσει τον σκύλο.

Ο τετράποδος φίλος αν και ταλαιπωρημένος δεν έκρυψε τη χαρά και την ευγνωμοσύνη του προς τους ανθρώπους που τον έσωσαν, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες η εξέταση από τον κτηνίατρο, έδειξε μόνο ένα μικρό τραύμα στο λαιμό που δε θα αργήσει να αποκατασταθεί.

Διαβάστε επίσης

Ζακ Κωστόπουλος: Συνεχίζεται η δίκη με καταθέσεις μαρτύρων

Έβρος: Ελεύθεροι ο Έλληνας αστυνομικός και η φίλη του που συνελήφθησαν στην τουρκική μεθόριο (video)

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 12:46