search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 18:25
MENU CLOSE

Εξεταστική για λίστα Πέτσα: Ο βασικός μάρτυρας της ΝΔ εκθέτει την κυβέρνηση, δηλώνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

07.12.2021 16:19
listapetsa987-new

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που είναι μέλη της Εξεταστικής επιτροπής για την χειραγώγηση της κοινής γνώμης από την κυβέρνηση μέσω δημοσκοπήσεων και κρατικής χρηματοδότησης σε ΜΜΕ ή αλλιώς «λίστα Πέτσα».

Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι η ομολογία του βασικού μάρτυρα της Ν.Δ. στην Εξεταστική Επιτροπή είναι καταπέλτης για την κυβέρνηση, καθώς ο επικεφαλής της εταιρίας Initiative Μιχ. Γκάλγκος η οποία μοίρασε τα χρήματα της λίστας Πέτσα στα ΜΜΕ, παραδέχθηκε το μεγάλο σκάνδαλο. Ότι χωρίς δημόσια πρόσκληση, ο κατάλογος των ΜΜΕ επελέγη αποκλειστικά από την Προεδρία της Κυβέρνησης, δηλ. από τον κ. Πέτσα, αναφέρουν τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεχίζει: «Εμείς προτείναμε τεχνοκρατικά και η Αναθέτουσα Αρχή (δηλ. η Προεδρία της Κυβέρνησης) ενέκρινε και αποφάσιζε», είπε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας ο οποίος κατέθεσε ακόμη ότι υπάρχει αλληλογραφία μεταξύ της εταιρίας Initiative και της Κυβέρνησης, υλικό το οποίο ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. από την αρχή και ακόμη δεν έχει προσκομισθεί. Ο μάρτυρας αποκάλυψε επίσης όλες τις διαδικασίες λογοκρισίας και αποκλεισμού, των ΜΜΕ που δεν ήταν αρεστά στην κυβέρνηση.

Η σημερινή δυσάρεστη για την Ν.Δ. συνεδρίαση, επιβεβαιώνει πλήρως τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. που οδήγησαν στην σύσταση της Εξεταστικής. Ως εκ τούτου το Μαξίμου δεν μπορεί να κρύβει άλλο τον Στέλιο Πέτσα, καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Στο καλύτερο σημείο οι σχέσεις Ελλάδας-Ισραήλ (Video)

Ανδρουλάκης: «Ο Παπανδρέου είπε Fake news – Δεν θα κάνω παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις» (Video)

Κορωνοϊός: Οι εμβολιασμοί «παγώνουν» την υποχρεωτικότητα – Τι λένε οι επιστήμονες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 18:25