search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:19
MENU CLOSE

Φίλιππος Σοφιανός: Η απάντηση για τη σεξιστική ατάκα «η γυναίκα στο σπίτι» (video)

08.12.2021 14:24
SOFIANOS_0812

Ο γνωστός ηθοποιός Φίλιππος Σοφιανός μίλησε στο “The 2night show” για τους τρεις γάμους του αλλά και τις παλιές του δηλώσεις για τη θέση άνδρα – γυναίκας που είχαν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Οι τρεις γάμοι και τρία παιδιά

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ο Φίλιππος Σοφιανός δήλωσε ότι έχει τρία παιδιά από τους τρεις γάμους του, ενώ αποκάλυψε πως δεν τα προτρέπει να γίνουν ηθοποιοί. Όσο για το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου, ο γνωστός ηθοποιός το απέκλεισε.

“Έχω τρία παιδιά από τους τρεις γάμους μου. Έχω μαζέψει DNA από τρία διαφορετικά πλάσματα. Δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν ηθοποιοί, γιατί το επάγγελμα έχει υποστεί ανήκεστο βλάβη, έχει υποπέσει σε βαθιά υποτίμηση. Κάποτε οι ηθοποιοί απολάμβαναν σεβασμού και τον άξιζαν. Πλέον, έχει γεμίσει ο τόπος με σχολές που βγάζουν ημιμαθείς ανθρώπους, που νομίζουν πως ηθοποιός είναι αυτός που παίζει στην τηλεόραση. Αυτό είναι τραγικό λάθος”, ανέφερε.

Για την ατάκα «η γυναίκα στο σπίτι»

Με αφορμή, μάλιστα, την ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τι φταίει και χαλάνε οι γάμοι που ξεκίνησαν με τις καλύτερες προοπτικές, ο Φίλιππος Σοφιανός ανέφερε πως είναι ευκαιρία να επανορθώσει για τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν σχετικά με τη θέση του άνδρα και της γυναίκας.

Ο ηθοποιός είχε πει τότε: “Εγώ έχω ένα πρότυπο οικογένειας που δεν βρίσκει εφαρμογή. Είμαι παραδοσιακός σε αυτά, ο άντρας έξω, η γυναίκα στο σπίτι, στα παιδιά. Ο άντρας φροντίζει επιστρέφει, φεύγει κι έρχεται”.

Χθες ωστόσο είπε:

“Όταν παντρεύεσαι, εκείνη την ώρα τα εννοείς όλα. Ότι αντιμετωπίζουμε τις ζωές μας μαζί. Έτσι όπως εξελίχθηκαν οι ζωές μας, όμως, έτσι όπως βίαια εξισώθηκαν οι γυναίκες με τα αγόρια… Βίαια μπήκαν στη δουλειά οι γυναίκες, το διεκδίκησαν, το κατάφεραν και καλά έκαναν. Αλλά έγινε βίαια αυτό και έχει ολέθρια αποτελέσματα στο κύτταρο της οικογένειας. Τώρα είναι εξαιρετική ευκαιρία να επανορθώσω, χωρίς μοντάζ, την κουβέντα που έχω πει και για την οποία έχω λοιδορηθεί. Είχα πει “η γυναίκα μέσα στο σπίτι και ο άνδρας έξω”. Εννοώ, ότι αν θέλουμε να κάνουμε οικογένεια, το παιδί έχει ανάγκη από την γονική παρουσία – είτε την αρσενική είτε την θηλυκή παρουσία – τουλάχιστον έως τα 4-5 πρώτα χρόνια της ζωής του, είναι απαραίτητο. Δεν μπορούν να μεγαλώνουν με παππούδες ή νταντάδες”.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Θεοφάνους για Γιάννη Πάριο: «Θα έπρεπε εγώ να κάνω πίσω, το έχω μετανιώσει» (Video)

Nick Cannon: Πέθανε ο πέντε μηνών γιος του – Η ανακοίνωση στον αέρα και τα δάκρυα του ηθοποιού (video)

Βέρα Μακρομαρίδου: «Πίστευα ότι στις οντισιόν δεν με επέλεγαν λόγω εμφάνισης, αλλά αποδέχτηκα τον εαυτό μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:19