search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:53
MENU CLOSE

Γιώργος Θεοφάνους για Γιάννη Πάριο: «Θα έπρεπε εγώ να κάνω πίσω, το έχω μετανιώσει» (Video)

08.12.2021 13:05
theofanoys-giorgos=new

Για το μεγάλο του απωθημένο με τον Γιάννη Πάριο, τα χρήματα που εισπράττει από τα δικαιώματα τραγουδιών αλλά και τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου για τον κορωνοϊό και τα εμβόλια μίλησε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Με τον Γιάννη έχω μεγάλο απωθημένο. Ένα τραγούδι κυκλοφορήσαμε όλο κι όλο. Είχαμε λίγο διαφωνία με τον στίχο και θα έπρεπε κι εγώ να κάνω λίγο πίσω. Είναι ο Γιάννης Πάριος, θα έπρεπε εγώ να κάνω πίσω. Βεβαίως το έχω μετανιώσει» είπε για μια παλαιότερη διαφωνία του με τον σπουδαίο ερμηνευτή, ενώ αναφερόμενος στον Γρηγόρη Πετράκο τόνισε:

«Πώς να μην είμαι υπέρ; Είναι δουλειά μας τώρα να σχολιάζουμε; Εκνευρίζομαι εγώ με αυτά τα πράγματα, γελάω. Γελάω με αυτά τα πράγματα».

Μιλώντας, τέλος, για τα δικαιώματα των τραγουδιών του, ο Γιώργος Θεοφάνους υπογραμμίζει ότι τα χρήματα που εισπράττει δεν είναι αρκετά.

«Δυστυχώς, τα δικαιώματα που παίρνουμε είναι ελάχιστα. Αν κυκλοφορούσαμε στο εξωτερικό την Κόκκινη Γραμμή θα ζούσαν και τα τρισέγγονά μου. Από τους 15.000 δημιουργούς που είμαστε στην Ελλάδα, οι 10 παίρνουμε περίπου 20.000 τον χρόνο. Ποιος θα ζήσει με 20.000 τον χρόνο»; επισημαίνει.

Διαβάστε επίσης:

Nick Cannon: Πέθανε ο πέντε μηνών γιος του – Η ανακοίνωση στον αέρα και τα δάκρυα του ηθοποιού (video)

Βέρα Μακρομαρίδου: «Πίστευα ότι στις οντισιόν δεν με επέλεγαν λόγω εμφάνισης, αλλά αποδέχτηκα τον εαυτό μου» (Video)

Πέτρος Φιλιππίδης: «Κατέβασε το εσώρουχό του μπροστά σε γνωστή ηθοποιό» λέει η Εύα Κουμαριανού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:48