search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 07:56
MENU CLOSE

Βέρα Μακρομαρίδου: «Πίστευα ότι στις οντισιόν δεν με επέλεγαν λόγω εμφάνισης, αλλά αποδέχτηκα τον εαυτό μου» (Video)

07.12.2021 20:43
Vera-sasmos

Για την επιτυχία που γνωρίζει στην σειρά «Σασμός» αλλά και το επαγγελματικό της παρελθόν μίλησε η ηθοποιός Βέρα Μακρομαρίδου, καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4».

«Ξεκίνησα σαν κλόουν σε παιδικά πάρτι. Έχω κάνει και πάρτι στο παιδί της Μουτίδου, όταν ήταν μικρό. Πολύ ωραία ήταν, ακόμα το κάνω, 13 χρόνια. Άμα προλάβω, το κάνω και τώρα.

Κάνω πρόγραμμα με τα παιχνίδια. Ξεκινάμε από μαγικά, αθλοπαιδιές, μουσικοκινητικά, μπαλονοκατασκευές. Να σας δώσω τηλέφωνο» δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

«Πολύ παλιά έχω δουλέψει σε φαστ φουντ, καφέ και τέτοια. Έξι χρόνια ήμουν πωλήτρια σε ρούχα, στο μαγαζί της θείας μου» πρόσθεσε.

Βέβαια, όπως εξομολογήθηκε, περίμενε πολύ καιρό να ζήσει αυτή τη δημοσιότητα μέσω της συμμετοχής της στο επιτυχημένο σίριαλ, ενώ δεν έκρυψε ότι έχει ανασφάλειες για την εξωτερική της εμφάνιση και πως προσπάθησε να τη βελτιώσει.

«Την περίμενα, την απολαμβάνω και νιώθω και πολύ τυχερή. Δεν άργησε η επιτυχία; Θέλω να πω ότι όταν 10 χρόνια δουλεύεις και θέλεις να κάνεις το επόμενο βήμα… Εγώ πίστευα ότι μία λύση, για να κάνω καλύτερο θέατρο, ήταν να περάσω από την τηλεόραση για να με μάθει ο κόσμος και να θέλει όντως να έρθει να με δει.

Ήμουν απογοητευμένη σε ό,τι αφορά την τηλεόραση. Στο θέατρο είχα ροή. Υπήρχαν άνθρωποι που με πίστεψαν» υπογράμμισε.

«Στις οντισιόν για την τηλεόραση ήμουν ανασφαλής, γιατί πίστευα ότι κάτι πάντα ζητάνε που δεν έχω. Όπως τραγούδι. Π.χ. στις “Άγριες Μέλισσες” τραγούδησαν όλοι. Πάντα πίστευα ότι μπορεί να φταίει το ότι δεν είμαι 52 κιλά και η εμφάνισή μου. Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει αυτό. Έβλεπα ότι μπορεί να θέλουν ένα κορίτσι ψηλό, ξανθό με πράσινα μάτια για να ανοίξει την πόρτα.

Στην οντισιόν του “Σασμού” πήγα αλλιώς. Αποδέχτηκα αυτό που είμαι, αυτό μπορώ να κάνω, αυτά είναι τα καλά και τα κακά μου υποκριτικά και εμφανισιακά. Άμα θέλετε, το παίρνετε όλο το πακετάκι. Πήγα λίγο απενοχοποιημένη».

Ενώ για την προσπάθεια που έκανε να βελτιώσει την εξωτερική της εμφάνισε δήλωσε:

«Ξεκίνησα στην πρώτη καραντίνα τις γυμναστικές μου για να χάσω κιλά. Το έκανα και για τη δουλειά μου. Έλεγα “αν αυτό είναι εμπόδιο, να το λύσουμε, ρε παιδιά”. Ένιωσα ότι είχα παραπάνω κιλά για το σύστημα. Ξέρετε το σύστημα να τα αποδέχεται όλα; Το σύστημα είναι ρατσιστικό ως προς την εικόνα. Δεν ήμουν και πολύ αλλιώς, ρε παιδιά. Είχα 8 κιλά παραπάνω, δεν είχα 22. Το έκανα κι αυτό για να μην είναι εμπόδιο. Και φωνητική έκανα για να μπορώ να πω ένα τραγούδι» παραδέχτηκε.

«Απελευθερώθηκα, όταν αποδέχτηκα τον εαυτό μου. Στο θέατρο πάντα ένιωθα στο σπίτι μου. Στην τηλεόραση είναι στη μέση το θέμα της εικόνας» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Mad Clip: Η ανάρτηση της πρώην συντρόφου του – «Σου οφείλω τις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές»

Σπύρος Μπιμπίλας: Λάβρος κατά ηθοποιών που αποχωρούν από θεατρικές παραστάσεις για να πάνε σε ριάλιτι (Videos)

Σπύρος Μπιμπίλας: Λάβρος κατά ηθοποιών που αποχωρούν από θεατρικές παραστάσεις για να πάνε σε ριάλιτι (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 07:51