search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:26
MENU CLOSE

Γρηγόρης Πετράκος για Αντώνη Κανάκη: Εγώ προσκυνημένους σαν εσένα θέλω τρεις για πρωινό (video)

03.12.2021 13:32
PETRAKOS
Photo Facebook

Τα βέλη του στον Αντώνη Κανάκη για την κριτική που δέχτηκε μέσα από την εκποπή Ράδιο Αρβύλα έστρεψε ο Γρηγόρης Πετράκος.

Με πολύ σκληρή γλώσσα ο τραγουδιστής και γνωστός για τις αντιεμβολιαστικές του απόψεις επιτέθηκε στον Αντώνη Κανάκη που τον χαρακτήρισε μεταξύ άλλων «προσκυνημένο», υποστηρικτή Δικτατορίας και «θλιβερό απομεινάρι».

Αφορμή στάθηκε τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή για τον τραγουδιστή μετά το βίντεο που είχε ανεβάσει καταγγέλλοντας την επιβολή προστίμου σε αυτούς που θα αρνηθούν να εμβολιαστούν.

Η ανάρτηση

«Κανάκη αν νομίζεις ότι κορόϊδεψες εμένα είσαι γελασμένος. Εγώ προσκυνημένους σαν εσένα θέλω τρεις για πρωινό. Κορόϊδεψες (χωρίς ίχνος αστείου) μισό εκατομμύριο συνταξιούχους τους οποίους ληστεύει η Νέα Δικτατορία.

Δύστυχε, προσπαθούσες να γελάσεις με το ζόρι. Προφανώς, ίχνη συνείδησης έχουν μείνει μέσα σου. Οι υπόλοιποι της παρέας ‘λέγαν αμήχανες ατάκες και κοιτούσαν κάτω… Ξέρεις τι απογίνονται οι υποστηρικτές των Δικτατοριών; Όταν πέφτουν οι Δικτάτορες (και πάντα πέφτουν) όλοι τους θυμούνται…

Τί θλιβερό απομεινάρι μιας παρέας που κάποτε μας έκανε να γελάμε, με ένα άρωμα ακεραιότητας… Τρώνε πρόστιμα οι γονείς μας κι εσείς γελάτε;;; Ξαναβάλτε τίτλο ΑΜΑΝ τα καθάρματα» έγραψε ο Γρηγόρης Πετράκος.

Διαβάστε επίσης:

Σταμάτης Κραουνάκης: Η διαμάχη με την Πρωτοψάλτη και ο μεγάλος του καημός για την Αλεξίου (Video)

Δημήτρης Σταρόβας: «Δε γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου – Εξαφανίστηκε όταν έμεινε έγκυος η μητέρα μου» (Video)

Γιώργος Λιάγκας: Έξαλλος με τη Μιμή Ντενίση – «Αχαριστία, πρέπει να τους βρίζουμε για να μας εκτιμούν» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48