search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 15:28
MENU CLOSE

Λουτσέσκου για τα δημοσιεύματα περί παραίτησης: «Θα πρέπει να σχολιάσω αυτές τις μαλ@@ιες;»

12.12.2021 20:20
loutseskou

Εμφανώς εκνευρισμένος απάντησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στις φήμες που τον θέλουν να δηλώνει παραίτηση, μετά τη δύσκολη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας.

«Θα πρέπει να σχολιάσω όλες τις μαλ@@ιες που γράφονται;», είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σχολιάζοντας το σημερινό αγώνα ο προπονητής του ΠΑΟΚ σημείωσε: «Κρατάμε τη νίκη, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αφήνουμε πίσω την αρνητική ατμόσφαιρα που ακολούθησε μετά τα αρνητικά αποτελέσματα. Ξέρουμε καλά τι περάσαμε, επιστρέψαμε και πρέπει να χτίσουμε, να παλεύουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Σήμερα ήταν θέμα να μπούμε μέσα και να κερδίσουμε. Η ομάδα πάλεψε».

«Τη δεδομένη στιγμή χρειαζόμαστε νίκες, όπως αυτή της Πέμπτης και τη σημερινή. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό ώστε να ανέβει η αυτοπεποίθησή μας και προσπαθούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο σε σχέση με τώρα. Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι με ευκαιρίες, ελέγξαμε τον ρυθμό», πρόσθεσε και εξήγησε: «Στα τελευταία πέντε λεπτά η Λαμία μας πίεσε με μεγάλες μπάλες, αλλά θεωρώ ότι ελέγξαμε την κατάσταση. Μέσω αυτών των αποτελεσμάτων έρχεται η αυτοπεποίθηση να σκοράρουμε πιο εύκολα, αυτά τα γκολ θα μας δώσουν και τις πιο εύκολες νίκες».

Απαντώντας σε ερώτηση για την έλλειψη ενέργειας για την παρουσία των Τσιγγάρα και Λύραντζη: «Είναι αλήθεια ότι οι τραυματισμοί μας στοίχισαν, χάσαμε παίκτες σε κρίσιμες στιγμές. Όσοι μπήκαν σήμερα έκαναν καλή δουλειά, ήταν η κατάλληλη στιγμή και είμαι ικανοποιημένος».

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός – Άρης: Επεισόδια και δακρυγόνα έξω από το «Καραϊσκάκης»

Βουλγαρία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Δήμοι της χώρας, μετά από τις έντονες βροχοπτώσεις

Βόλος: Απείλησε ότι θα σκοτώσει τη γυναίκα του επειδή δεν είχε ελαιόλαδο στο τραπέζι!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 15:28