search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:00
MENU CLOSE

Σέρχιο Αγουέρο: Ανακοινώνει το τέλος του από την ενεργό δράση

13.12.2021 20:02
sergio-aguero-new

Άδοξο τέλος θα έχει, όπως όλα δείχνουν η καριέρα του Αργεντίνου παίκτη της Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Αγουέρο, μόλις έξι μήνες μετά την απόκτησή του από τους Μπλαουγκράνα.

Όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος Γκιγιέμ Μπαλαγκέ και το BBC Sport, ο Αργεντίνος επιθετικός θα ανακοινώσει την Τετάρτη την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Σημειώνεται ότι ο 33χρονος είχε περάσει δύσκολες στιγμές μετά από ένα πρόβλημα υγείας, όταν έφυγε από αγώνα της Μπαρτσελόνα γιατί αισθάνθηκε δυσφορία, δυσκολία στην αναπνοή και πόνο στο στήθος, με τους ιατρούς της ομάδας να κρίνουν πως πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οι πρώτες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει καρδιακή αρρυθμία, η οποία όπως φαίνεται είναι αυτή που θα γράψει και τους τίτλους τέλος στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης:

ΚΙΝΑΛ: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στη Χαριλάου Τρικούπη – Την Τρίτη η απόφαση Ανδρουλάκη για τα πρόσωπα

Δολοφονία στη Γλυφάδα: Προφυλακιστέος ο 51χρονος – «Λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα» (Video)

Europa League: Η Αταλάντα αντίπαλος του Ολυμπιακού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:59