Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Εισαγγελική έρευνα και για εγκληματική οργάνωση
Ενδεχόμενη δράση της ομάδας που αυτοαποκαλείται “Θεματοφύλακες του Συντάγματος” στην Αθήνα αναζητά η Εισαγγελία Πρωτοδικών, η οποία ξεκίνησε μεγάλη έρευνα με ερευνώμενο αδίκημα μεταξύ άλλων και αυτό της εγκληματικής οργάνωσης.
Αφορμή για την παρέμβαση της Εισαγγελέως αποτέλεσαν δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο μετά το περιστατικό της αρπαγής εκπαιδευτικού από ομάδα προσώπων της εν λόγω οργάνωσης, στο Αιγίνιο Πιερίας. Μεταξύ των συλληφθέντων για την βίαιη πράξη κατά του εκπαιδευτικού ήταν και πρόσωπα που είναι από την Αττική.
Η εισαγγελική λειτουργός ζητά να ερευνηθεί αν οποιαδήποτε δράση των ομάδων αυτών έχει εκδηλωθεί σε περιοχές της Αθήνας με ερευνώμενα αδικήματα αυτά της διέγερσης σε ανυπακοή παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας αλλά ακόμα και αυτού που αφορά εγκληματική οργάνωση.
Διαβάστε επίσης:
Κορωνοϊός-Μόσιαλος: «Εμβολιάστε άφοβα τα παιδιά σας»
Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί έξω από ζαχαροπλαστείο – Η πεθερά σκότωσε τη νύφη
Κορωνοϊός: Πέθανε η αδελφή του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας – Ήταν διασωληνωμένη εκτός ΜΕΘ