search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:56
MENU CLOSE

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ήμουν ημιθανής στο νοσοκομείο και είδα την Άσπα Τσίνα – Παλεύει με τον καρκίνο

14.12.2021 21:54
ανδρεασ

Την εποχή του «Fame Story» θυμήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Super Kατερίνα» με αφορμή το θέμα ότι τελικά ο Νότης Χριστοδούλου δεν θα λάβει μέρος στο «Survivor».

Κάποια στιγμή, μάλιστα, αναφέρθηκε και στη φιλία του Νότη Χριστοδούλου με την τραγουδίστρια Άσπα Τσίνα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το «Fame Story».

Λίγο αργότερα και αφού αναφέρθηκε πως ο Νότης Χριστοδούλου κάνει ακόμη παρέα με την πρώην συμπαίκτριά του, Άσπα Τσίνα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε πως τη συνάντησε όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο, καθώς εκεί πραγματοποιεί και η ίδια τις θεραπείες της.

«Παιδιά είμαι στο νοσοκομείο, ημιθανής τώρα, και ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η Άσπα. Κάνει θεραπείες η Άσπα. Μαθαίνει ότι είναι ο Αντρέας εκεί, και βλέπω την Άσπα πρώτη φορά μετά από εκείνα τα χρόνια. Γλυκύτατη. Έκατσε πάρα πολύ ώρα. Πολύ γλυκό κορίτσι. Παιδεμένο από τη ζωή της, αλλά με την προσωπικότητα και τον δυναμισμό της. Με πήγε ξανά πίσω στα χρόνια του Fame Story ως δυναμισμό και μπράβο της που δίνει τη μάχη της με τον δυναμισμό και την αξιοπρέπειά της. Της στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου και από εδώ» δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδοποιός.

Η 44χρονη Άσπα Τσίνα παλεύει με τον καρκίνο. Για τη μάχη της είχε μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης:

Χάρις Αλεξίου για το κάψιμο βιβλίων: «Εξευτελιζόμαστε σε όλο τον κόσμο» (Video)

GNTM 4: «Μου έβαλαν τρικλοποδιά Όλγα και Κωνσταντίνος», λέει η Ειρήνη Λεμπέση

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρετά τη Ροζίτα Σώκου: «Σαν να ξαναέχασα μια μάνα… »

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50