search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:45
MENU CLOSE

Σέρχιο Αγουέρο: Ανακοίνωσε και επίσημα το «τέλος» (Videos)

15.12.2021 14:03
aguero_new

Με έντονη συναισθηματική φόρτιση και χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Σέρχιο Αγουέρο ανακοίνωσε και επίσημα ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Ο Αργεντινός επιθετικός, σε συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε η Μπαρτσελόνα, ενημέρωσε για την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο στα 33 του χρόνια, λόγω προβλήματος στην καρδιά.

Ο Αγουέρο πήγε στην Μπαρτσελόνα μόλις το καλοκαίρι αλλά πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις πέντε φορές, πετυχαίνοντας ένα γκολ.

«Είμαι εδώ για να σας ενημερώσω ότι αποφάσισα να σταματήσω να παίζω μπάλα. Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη στιγμή για μένα. Πρώτα απ’ όλα είναι η υγεία μου, ξέρετε γιατί πήρα αυτήν την απόφαση», τόνισε αρχικά

«Ήμουν στα χέρια καλών γιατρών που με συμβούλευσαν το καλύτερο για μένα. Πήρα την απόφαση πριν από δέκα ημέρες. Έκανα ό,τι ήταν δυνατόν για να δω αν υπήρχε περίπτωση να συνεχίσω, όμως δεν υπήρχαν και πολλές. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν να εξελιχθώ. Φεύγω με το κεφάλια ψηλά, χαρούμενος. Δεν ξέρω τι με περιμένει στο υπόλοιπο της ζωής μου, αλλά ξέρω πως έχω πολλούς ανθρώπους που με νοιάζονται. Ευχαριστώ και τους δημοσιογράφους που ήρθαν, όσους μου συμπεριφέρθηκαν σωστά αλλά και εκείνους που δεν το έκαναν. Κρατάω πολλά καλά πράγματα, σας ευχαριστώ όλους», συμπλήρωσε.

«Είμαι περήφανος και χαρούμενος για την καριέρα μου, πάντα απολάμβανα να παίζω ποδόσφαιρο από την πρώτη στιγμή που ακούμπησα μπάλα. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έφτανα εδώ και θα έπαιζα στην Ευρώπη. Θα ήθελα να δηλώσω την ευγνωμοσύνη μου στην Ατλέτικο που με πίστεψε, στην Σίτι για την οποία όλοι ξέρουν τι νιώθω. Και φυσικά προς όλους εδώ στη Μπαρτσελόνα. Όλοι ήταν υπέροχοι μαζί μου. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Αυτά συμβαίνουν όμως. Είμαι ευγνώμων γιατί όλοι μου φέρθηκαν σωστά. Οι οπαδοί είναι υπέροχοι. Επίσης είμαι ευγνώμών προς την εθνική Αργεντινής και προς όλους εσάς που ήρθατε να με δείτε. Και φυσικά είμαι ευγνώμων προς την οικογένειά μου», ήταν τα λόγια του.

Πηγή: sportfm.gr

Διαβάστε επίσης:

Παναγιώτης Φασούλας: Η περιπέτεια υγείας του γιου του, το bullying και ο Ολυμπιακός (Videos)

Σε καραντίνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (Video)

Euroleague: Kακός ο Παναθηναϊκός – Ήττα με κάτω τα χέρια 75-54 από την Αρμάνι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:45