search
ΚΥΡΙΑΚΗ 26.05.2024 19:21
MENU CLOSE

Τηλεθέαση Top 10 14/12/2021: Ανεπηρέαστες «Σασμός» και «Η γη της ελιάς», άλμα λόγω εξελίξεων για το «Ράδιο αρβύλα»

15.12.2021 22:20
tiletheasi-new

Η σατιρική εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, των προηγούμενων 24ώρων, εξαιτίας των ανατριχιαστικών αποκαλύψεων που αφορούσαν στο πρώην μέλος της παρέας, Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε πρώην σύντροφο του και την κρέμασε στα ηλεκτρονικά μανταλάκια δημοσιοποιώντας οπτικοακουστικό υλικό από ιδιωτικές, προσωπικές στιγμές από την εποχή της σχέση τους σε πορνογραφικές ιστοσελίδες και κανάλια.

Αναπτύχθηκε μια σεναριολογία στη δημόσια σφαίρα ότι οι δύο εκπομπές, «Ράδιο αρβύλα» και «Βινύλιο» μπορεί και να μην μεταδοθούν ποτέ ξανά.

Προβληματισμός αναπτύχθηκε και μεταξύ των τριών παρουσιαστών, του εμπνευστής τους Αντώνη Κανάκη αλλά και των Γιάννη Σερβετά και Χρήστου Κιούση. Πρυτάνευσε η λογική. Η εκπομπή αποφάσισαν– είπαν- θα συνεχιστεί.

Η εκπομπή της Τρίτης συγκέντρωσε την προσοχή 1.148.000 τηλεθεατών. Για τα δεδομένα της, μέχρι τώρα, έκανε άλμα τηλεθέασης περίπου τριών ποσοστιαίων μονάδων. Δεν είναι και λίγο. Μιλάμε άλλωστε για ένα είδος τηλεοπτικού #me too.

Στα νύχια του «συμπαθούς»- αδίστακτου όπως αποδείχθηκε- παρουσιαστή δεν έπεσε μία κοπέλα μόνον. Αλλά συνολικά τρείς.

Ίσως θα περίμενε κάποιος η χθεσινή εκπομπή να είχε υψηλότερη τηλεθέαση- ουδείς πανηγυρίζει για τηλεθέαση τέτοιου είδους- αλλά η διάχυση της σοκαριστικής είδησης μέσα από κάθε είδους κανάλια- αμέτρητες ιστοσελίδες, σόσιαλ μίντια, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές- φαίνεται να κάλυψαν κάποιον που ήθελε να μάθει τί συμβαίνει.

Πάμε παρακάτω. Προφανώς και στη δυάδα κορυφής δεν υπάρχει κάτι συνταρακτικό. Νούμερο ένα ήταν ο «Σασμός», νούμερο δύο η «Γη της ελιάς».

«Ίσα βάρκα- ίσα νερά» ήταν η τηλεθέαση για τις «Άγριες μέλισσες» που εστιάζουν στο ιστορικό πλαίσιο που είναι ενταγμένη η πλοκή και οι σχέσεις των ηρώων με μαεστρία.

Αλλά και στις θέσεις 5 έως 10 η εικόνα είναι σχεδόν αμετάβλητη. Το δελτίο του ΑΝΤ1 επέστρεψε στη δεκάδα καθώς επίσης στο top 10 πλασαρίστηκε η ειδησεογραφική εκπομπή «LiveNews» του Mega.

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σπάστε τη σιωπή, μιλήστε, λέει η 30χρονη που τον κατήγγειλε (Video)

Ράδιο Αρβύλα: «Κρείττον του λαλείν το σιγάν», Αντώνη (Video)

Άγριες Μέλισσες-Spoiler: Η Κορίνα θέλει να καταστρέψει τον Κωνσταντή αλλά ο Μελέτης τον σώζει (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.05.2024 19:00