search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:51
MENU CLOSE

Τι συμβαίνει με τη βασίλισσα Ελισάβετ; Ακυρώνει τα συνηθισμένα της Χριστούγεννα στο Σάντριγχαμ

21.12.2021 11:16
vasilissa-elisavet-new

Ακύρωσε η βασίλισσα Ελισάβετ τη διαμονή της στην κατοικία της στο Σάντριγχαμ, στην ανατολική Αγγλία, όπως συνηθίζει τα Χριστούγεννα, τα οποία θα γιορτάσει φέτος στον πύργο του Ουίνδσορ, κοντά στο Λονδίνο, σύμφωνα με  τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Η 95χρονη μονάρχης έλαβε αυτή την “προσωπική απόφαση έπειτα από ώριμη σκέψη“, εξήγησε πηγή προσκείμενη στη μοναρχία μιλώντας στο βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων Press Association, σύμφωνα με την οποία η επιλογή αυτή “αντικατοπτρίζει μια προσεκτική προσέγγιση”.

“Μέλη της (βασιλικής) οικογένειας θα πάνε στο Ουίνδσορ κατά την περίοδο των Χριστουγέννων”, δηλώνει η ίδια ανώνυμη πηγή, σύμφωνα με την οποία “θα τηρηθούν οι εύλογες προφυλάξεις και όλες οι κατάλληλες κατευθυντήριες γραμμές”.

Η βασίλισσα, στην οποία οι γιατροί συνέστησαν τον Οκτώβριο να αναπαύεται έπειτα από μια νύχτα που πέρασε στο νοσοκομείο, και τα στενά μέλη της οικογένειας περνούν κατά παράδοση τα Χριστούγεννα στο Σάντριγχαμ.

Η βασίλισσα είχε ήδη αποφασίσει προληπτικά να μην οργανώσει την παραδοσιακή οικογενειακή συγκέντρωση με περίπου πενήντα άτομα αυτήν την Τρίτη στον πύργο του Ουίνδσορ, στο εξής κύρια κατοικία της, για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του συζύγου της Φίλιππου τον Απρίλιο.

Διαβάστε επίσης:

Γαλλία: Αναίμακτο τέλος στην ομηρία – Συνελήφθη ο δράστης

Διάστημα: Οι αστρονόμοι ανακάλυψαν τη «Μάγκι», μια γιγάντια δομή από αέριο υδρογόνο (Video)

Μετάλλαξη Όμικρον: Πρώτος νεκρός στις ΗΠΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 21:50