search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 22:29
MENU CLOSE

Μετάλλαξη Όμικρον: Συναγερμός για δεκάδες ύποπτα κρούσματα στην Αττική

23.12.2021 14:47
athina_kosmos

Σχεδόν 20 είναι τα ύποπτα κρούσματα τα οποία εξετάζονται στην περιοχή της Αττικής για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για την παραλλαγή Όμικρον.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, απαιτούνται τέσσερις ημέρες αναλύσεων για να φανεί εάν τελικά πρόκειται για τη νέα παραλλαγή, ενώ οι απαντήσεις μπορεί να έρθουν εντός της σημερινής ημέρας.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για την Όμικρον, τότε θα αποδειχθεί πως η μετάλλαξη κυκλοφορεί στην κοινότητα.

Την εξέταση κάνει το Eθνικό Δίκτυο Γονιδιωματικής Επιτήρησης, ενώ οι σχετικές ανακοινώσεις ενδέχεται να γίνουν και σήμερα το απόγευμα από τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, Μάριο Θεμιστοκλέους.

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ξεκαθάρισε –κατά την ενημέρωση για τα νέα μέτρα– πως το απόγευμα θα υπάρξει ενημέρωση για την εικόνα που διαμορφώνεται γύρω από την Όμικρον.

Διαβάστε επίσης

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο Εισαγγελέας

Κορωνοϊός: Ξεκληρίστηκε οικογένεια ιερέα στον Πύργο – Ήταν ανεμβολίαστοι (Video)

Κορωνοϊός – Νέα μέτρα: Μάσκα παντού, «μπλόκο» στις εορταστικές εκδηλώσεις, νέο «κύμα» μέτρων μετά τις 3/1

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 22:28