search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 16:48
MENU CLOSE

Πλατφόρμα Δένδια!

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2209
22/12/2021
23.12.2021 07:01
dendias

Διαβάζοντας την ομιλία του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, είδαμε κάτι το οποίο μοιάζει με πολιτική πλατφόρμα που απέχει από την κυβερνητική πολιτική. Διαβάστε και θα καταλάβετε.

«Η Νέα Δημοκρατία, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, είναι ένα λαϊκό κόμμα. Ένα ιστορικά λαϊκό κόμμα. Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει και στηρίζεται στις μεταρρυθμίσεις και διατηρεί συγχρόνως τον λαϊκό της χαρακτήρα. Διατηρεί το λαϊκό και πατριωτικό γενετικό της υλικό, διατηρεί τη δυνατότητά της να συνομιλεί με τους ανθρώπους του καθημερινού μόχθου και της προσπάθειας ή, για να το πούμε καθαρά, η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι και παραμένει το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Διαβάσαμε και κάτι άλλο, που δείχνει ότι ο Δένδιας βλέπει κάλπες νωρίτερα από την ημερομηνία που δείχνει ο Μητσοτάκης: «Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, τελειώνοντας θα μου επιτρέψετε να σας πω το εξής: Είμαι πια χρόνια σε αυτή την αίθουσα. Γνωρίζω πολύ καλά πώς αναδιατάσσονται οι τακτικές όταν στο βάθος του ορίζοντα διακρίνεται το τέλος της κοινοβουλευτικής περιόδου».

Λέτε να ξέρει κάτι;

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: «Η Νέα Δημοκρατία ήταν χέρι-χέρι με τους ‘Θεματοφύλακες’ στις διαδηλώσεις για το Μακεδονικό»

Μέγαρο Μαξίμου: Έστειλε βιβλία λογοτεχνίας στην Τήνο για τους νέους του νησιού

Βουλή: Κοντάρι σημαίας έπεσε στο κεφάλι υπαλλήλου σε συνεδρίαση για τα… εργατικά ατυχήματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 16:48