search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 19:44
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Θρήνος στις Σέρρες – Πατέρας και κόρη πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών

26.12.2021 14:27
axepa-nosokomeio-new

Θρηνεί η τοπική κοινωνία στον Μύρκινο Σερρών καθώς μια 48χρονη γυναίκα αλλά και ο πατέρας της κατέληξαν με διαφορά λίγων ωρών από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών, οι δυο τους νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, ενώ ήταν ανεμβολίαστοι.

Την ίδια στιγμή μάχη για τη ζωή της δίνει και η μητέρα, η οποία επίσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει με σχόλια για την 48χρονη κοπέλα από φίλες της που δε μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι ο άνθρωπός τους δεν είναι πια εν ζωή.

Με την πανδημία να καλπάζει, οι επιστήμονες τονίζουν, ότι όσοι συμπολίτες μας δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί θα πρέπει να το κάνουν άμεσα, καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται έκρηξη στον αριθμό των κρουσμάτων, λόγω της μετάλλαξης Όμικρον.

Διαβάστε επίσης:

Σαρωτικοί έλεγχοι στα νυχτερινά κέντρα: Πρόστιμα, συλλήψεις και λουκέτα

Κορωνοϊός – Τζανάκης: Ίσως και 20.000 κρούσματα μετά τις 15 Ιανουαρίου

Πέθανε ο Κάρολος Παπούλιας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 19:41