search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 20:29
MENU CLOSE

Κάρολος Παπούλιας: Όταν ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης (video)

27.12.2021 10:37
papoulias676

Ένα συγκινητικό περιστατικό από το 2007, όταν ο Κάρολος Παπούλιας βρέθηκε στην Αχαΐα για να εγκαινιάσει το Σπίτι του Ηπειρώτη, έρχεται ξανά στο φως της επικαιρότητας με αφορμή τον θάνατό του, χθες σε ηλικία 92 ετών.

Ο Κάρολος Παπούλιας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ενώ η συγκίνηση δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει ποτέ την ομιλία του.

Όπως αναφέρει το pelop.gr αφορμή στάθηκε η προσφώνηση του τότε Προέδρου του Πανηπειρωτικού, Μανώλη Μαγκλάρα: «Εξοχότατε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας, εκλεκτό τέκνο της Μάνας Ηπείρου. Σε καμία στιγμή του πολιτικού σας βίου ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, όλοι εμείς, γνωρίζουμε ότι δεν εγκαταλείψατε την γενέτειρά μας. Αλλά την υπηρετήσατε με μοναδική σεμνότητα, ιώβεια υπομονή, με σπάνια προσήνεια, αρχαιοελληνική μετροέπεια και θαυμαστή συνέπεια. Αξίες και αρχές μοναδικές αλλά τόσο σπάνιες σήμερα, τις οποίες αναγνωρίζουμε και γι αυτό σήμερα όλοι οι Έλληνες σας καμαρώνουμε!».

Ο Κάρολος Παπούλιας σε αυτό το σημείο σκούπισε τα δάκρυά του, ενώ αμέσως μετά κλήθηκε στο βήμα, ωστόσο δεν κατάφερε να αρθρώσει παρά μόνο λίγες λέξεις. Συγκεκριμένα, κατάφερε να πει: «Φίλες και φίλοι, θα μου ήταν πιο εύκολο να αποφύγω να ανέβω στο βήμα…». Ο τότε ΠτΔ κομπιάζοντας και πάλι από συγκίνηση κατέβηκε από το βήμα δακρυσμένος, και ξέσπασε σε κλάματα χωρίς να ολοκληρώσει ποτέ την ομιλία του…

Το «Σπίτι του Ηπειρώτη» σείστηκε από τα χειροκροτήματα!

Διαβάστε επίσης:

Νέα Δημοκρατία: Στο Επικρατείας δύο Υπουργοί της… Οικονομίας και συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη

Κάρολος Παπούλιας: Όταν εκνεύρισε την Άνγκελα Μέρκελ (Video)

Πένθος για τη Νίκη Κεραμέως: Απεβίωσε ο πατέρας της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 20:24