search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:53
MENU CLOSE

Βενιζέλος κατά κυβέρνησης: «Λαϊκισμός η πρόωρη εξαγγελία μιας κανονικότητας που δεν έχει έρθει»

28.12.2021 08:33
venizelos_new

Επικριτικός με τις αποφάσεις της κυβέρνησης και την διαχείριση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πανδημία εμφανίστηκε ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος μίλησε για λαϊκισμό από την πλευρά της κυβέρνησης αναφορικά με τις εξαγγελίες για το… «τέλος της πανδημίας και την επιστροφή της κανονικότητας».

«Τον λαϊκισμό τον βλέπω στην πάση θυσία αποφυγή του πολιτικού κόστους και στην πρόωρη εξαγγελία μίας κανονικότητας, η οποία δεν έχει έρθει και είναι πάρα πολύ δύσκολο να έρθει, διότι υγειονομικά δεν μπορεί να έρθει, λόγω της πανδημίας», είπε ο κ. Βενιζέλος.

«Υπάρχει ένας στρουθοκαμηλισμός ο οποίος αφορά την Κυβέρνηση, ένα μεγάλο μέρος του πολιτικού συστήματος και, δυστυχώς, ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Υπάρχουν, φυσικά, και κόμματα και πρόσωπα τα οποία λένε, βγάλτε το κεφάλι από την άμμο, μην είστε στρουθοκάμηλοι, υπάρχει ένας σχεδιασμός για την επιστροφή στην ομαλότητα, στην κανονικότητα. Αλλά, εάν η πραγματικότητα δεν ταιριάζει στο σχεδιασμό μας και μας φέρνει ενώπιον νέων προκλήσεων, πρέπει να προσαρμόσουμε το σχεδιασμό μας και όχι να θυμώσουμε επειδή ο σχεδιασμός μας δεν επιβεβαιώνεται από τις παγκόσμιες, τις οικουμενικές εξελίξεις σε σχέση με την πανδημία», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

ΚΙΝΑΛ για νέα μέτρα: «Η πανδημία καλπάζει και η ΝΔ κάνει επικοινωνιακή διαχείριση»

ΣΥΡΙΖΑ για νέα μέτρα: «Με ρεκόρ κρουσμάτων η κυβέρνηση ανακοίνωσε μέτρα για τις 3 Ιανουαρίου»

Στην Ήπειρο οικογενειακώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 14:53