search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:53
MENU CLOSE

Απαγωγή επιχειρηματία: «Κλειδί» το κινητό του 40χρονου

30.12.2021 22:43
Astynomia-new (3)

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης αρπαγής του 40χρονου επιχειρηματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, υπάρχει υλικό από κάμερες ασφαλείας, η διάρκεια της αρπαγής υπολογίζεται σε τουλάχιστον ένα λεπτό, ενώ κλειδί για την επίλυση του μυστηρίου θεωρείται το κινητό τηλέφωνο του 40χρονου.

Φωτογραφίες και βίντεο που αναρτούσε στις προσωπικές του σελίδες στο διαδίκτυο ο 40χρονος επιχειρηματίας και πατέρας δύο παιδιών, φαίνεται να είχαν μπει στο στόχαστρο των απαγωγέων, οι οποίοι είτε τον γνώριζαν και προσωπικά, είτε και μέσα από τις δημοσιεύσεις του πίστευαν ότι πρόκειται για άτομο με μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, υπάρχει υλικό από κάμερες ασφαλείας, που σχετίζεται με την απαγωγή του 40χρονου και ενδεχομένως να βοηθήσει τις αρχές, ενώ η στιγμή της αρπαγής του κράτησε τουλάχιστον 60 δευτερόλεπτα.

Τη στιγμή μάλιστα που του όρμησαν, το κινητό του με το οποίο έκανε βίντεο κλήση με την φίλη του στην Αμερική, φαίνεται να του έπεσε στη θέση του συνοδηγού.

Όπως αποκαλύπτει η ΕΡΤ, οι απαγωγείς του τον έβγαλαν από το αυτοκίνητο με την βία και τον ρωτούσαν που βρίσκεται το κινητό του τηλέφωνο.

Απαγωγείς: Που είναι το κινητό σου;

Επιχειρηματίας: Μισό λεπτό ρε παιδιά, ήρεμα ρε παιδιά.

Απαγωγείς: Που είναι ρε το κινητό;

Επιχειρηματίας: Μέσα στο αμάξι είναι παιδιά.

Όπως επισημαίνουν καλά πληροφορημένες πηγές, σκοπός είναι να καταλήξουν σε συμφωνία οι απαγωγείς με την οικογένεια.

Μέσα από την επικοινωνία που εξακολουθούν να έχουν μαζί τους γίνεται προσπάθεια έτσι ώστε να πειστούν ότι η οικονομική επιφάνεια που πιστεύουν ότι έχει ο επιχειρηματίας, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και να μειωθεί το ποσό που ζητάνε.

Τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας πάντως ερευνούν την υπόθεση με πλήρη μυστικότητα, καθώς αυτό που προέχει, όπως επισημαίνουν αρμόδιες πηγές, είναι η επιστροφή του απαχθέντα.

Διαβάστε επίσης:
ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση πρέπει να φύγει και να δοθεί διέξοδος με προοπτική αλλαγής

Μετάλλαξη Όμικρον: Τσουχτερό πρόστιμο 50.000 ευρώ για ιδιωτικά οργανωμένα κορωνοπάρτι

Καρντάσιαν: Δολοφονήθηκε η μάνατζερ τους – Συνελήφθη ο σύντροφός της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:50