search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 02:44
MENU CLOSE

Big Brother: Ξεσπά η Ανχελίτα για τη διαρροή του «ροζ» βίντεο – «Ντρέπομαι ακριβώς όσο θα ντρέπονταν κι εκείνοι» (Video)

03.01.2022 09:51
anxelita-bigbrother-new

Έπειτα από αρκετές ημέρες αφ’ότου το Big Brother έριξε αυλαία, η Ανχελίτα αποφάσισε να τοποθετηθεί δημοσίως αναφορικά με το «ροζ βίντεο» που διέρρευσε στο διαδίκτυο όσο η παίκτρια ήταν ακόμα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Πρόκειται για σκηνές που απεικονίζουν την ίδια και συμπαίκτη της να συνευρίσκονται ερωτικά κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του ριάλιτι ενημέρωσε ότι από τη στιγμή που βγήκε από το παιχνίδι δέχεται πλήθος αρνητικών μηνυμάτων τα οποία αφορούν τόσο την ίδια όσο και τον σύντροφο της και πρώην συμπαίκτη της, Παναγιώτη Πέτσα.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ανχελίτα ξεσπά, δίνοντας τη δική της απάντηση σε όσους κάνουν λόγο για ντροπή.

«Σε πολλά μηνύματα με ρωτούν αν ντρέπομαι εγώ και η οικογένειά μου για όλα όσα έγιναν μέσα στο παιχνίδι και διέρρευσαν όσο και για την ηθική και την αξία μου ως άνθρωπος.

Θέλω να απαντήσω σε όλους εκείνους που αναρωτιούνται, πως ντρέπομαι, ντρέπομαι ακριβώς όσο θα ντρέπονταν και εκείνοι εάν κάποιος άρρωστος, ανώμαλος, ψυχάκιας εισέβαλλε στον προσωπικό τους χώρο, τους κατέγραφε και κατόπιν δημοσίευσε τις προσωπικές τους στιγμές» τόνισε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Θετική όλη η οικογένεια του Μπρούνο Τσιρίλο

Ελένη Φουρέιρα για Mad Clip: «Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ»

J2US: Η Δέσποινα Βανδή έδωσε το παρών στον μεγάλο τελικό… ψηφιακά (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32