search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:32
MENU CLOSE

Κατακτητής κορυφών σε ειδήσεις και prime time ο Alpha

04.01.2022 15:56
sasmos54-new

Πρωταθλητισμό κάνει ο Alpha για όγδοη χρονιά με μίγμα προγράμματος που τον καθιστούν ελκυστικό στα μάτια των τηλεθεατών.

Τα δελτία του να είναι σημεία αναφοράς χάρη στα οποία «έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού», σύμφωνα με το κανάλι. Μάλιστα ο σταθμός  αποδίδει την προτίμηση αυτή στην «προσέγγιση των θεμάτων που απασχολούν τον πολίτη, στις αποκαλύψεις και τα αποκλειστικά ρεπορτάζ. Για όγδοη συνεχή σεζόν βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό με μερίδιο 14,5%», επισημαίνει το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.

Πρώτο τρίμηνο με πρωτιά

Από 1 Οκτωβρίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, Δευτέρα έως Κυριακή στο σύνολο της ημέρας, ο Alpha ήταν πρώτος με μερίδιο 13,7% στο δυναμικό κοινό και στο αντιπροσωπευτικό δείγμα του πληθυσμού που μελετά και δυναμομετρά η Nielsen Audience Measurement. Πρώτος τερμάτισε και στη ζώνη prime time με ποσοστό 15,6% στο δυναμικό κοινό, υπογραμμίζει ο σταθμός.

Για τον Alpha Αντώνης Σρόιτερ και Νίκος Μάνεσης  παρουσιάζουν καθημερινές και Σαββατοκύριακα «αξιόπιστα δελτία ειδήσεων με εμπεριστατωμένες έρευνες, σε βάθος αναλύσεις, συνεντεύξεις και πρωτογενή θέματα».

Από 30 Αυγούστου έως 31 Δεκεμβρίου, Δευτέρα έως Κυριακή, το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων ήταν πρώτο και στο δυναμικό κοινό με μερίδιο 14,5% και στο γενικό σύνολο με 15,4%.

Το κεντρικό δελτίο  βρίσκεται στην πρώτη θέση και για το διάστημα 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου, Δευτέρα έως Κυριακή, με 14,4% στο δυναμικό κοινό και 16% στο σύνολο του πληθυσμού, τονίζεται.

Στο μεταξύ η «Αυτοψία», η μακροβιότερη ενημερωτική εκπομπή του Alpha, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της για 10η σεζόν. Ο Αντώνης Σρόιτερ με την ενδελεχή έρευνα και τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ κέρδισε το δυναμικό κοινό σημειώνοντας ποσοστό 12,3% και τερμάτισε πρώτος στους πίνακες τηλεθέασης της σεζόν, σημειώνει το κανάλι.

Την διαφορετική πρόταση πρωινής τηλεόρασης που στην πορεία μάλλον ακολουθεί ο ανταγωνισμός το «Happy day» δείχνει να έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στους 18-54 ετών τηλεθεατές με μερίδιο 15,9%.

Η φετινή μεταγραφή του καναλιού Κατερίνα Καινούργιου με την εκπομπή «Super Κατερίνα» έχει αποσπάσει μέσο μερίδιο 15,3% στους τηλεθεατές- «βαρόμετρο», δηλαδή τους 18-54 ετών.

Το «Deal» στο μεταξύ είναι υπολογίσιμος αντίπαλος και σταθερό ραντεβού για πολλούς από όσοι  είναι στο σπίτι εκείνη την ώρα. Ο δείκτης της Nielsen έδειξε το 16,5% στο δυναμικό κοινό και 19,3% στο σύνολο του πληθυσμού. Το πιστώνεται και ο Χρήστος Φερεντίνος.

Σσσς αρχίζει ο «Σασμός»

Κάθε βράδυ 1.319.000 τηλεθεατές έδιναν ραντεβού για να παρακολουθήσουν τη συνέχεια της σειράς «Σασμός». Με μερίδιο 29% στο δυναμικό κοινό και 28,1% στο  σύνολο ο «Σασμός» είναι σειρά «κάτσε καλά».

Τη δική της δυναμική έχει η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» τα ζευγάρια της οποίας έχουν γίνει τα τελευταία εννέα χρόνια για πολλούς οι δικοί τους  άνθρωποι, χαρίζοντάς  στιγμές χαλάρωσης και γέλιου, γεγονός που αποτυπώνεται και στους  πίνακες τηλεθέασης. Στο δυναμικό κοινό το μερίδιο  τηλεθέασης έφθασε το 17,9% και στο γενικό σύνολο 15,8%.   

Γκελ έχει η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Νίκο Μάνεση» η οποία φέτος σημείωσε μερίδιο 19,1% στο αποκαλούμενο δυναμικό κοινό (τους 18-54 ετών τηλεθεατές) και απέσπασε 22,1% από τη συνολική πίτα τηλεθέασης στη ζώνη προβολής της.

«Ρεύμα» η εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού η οποία στους «δυναμικούς», σύμφωνα με το κανάλι, έχει πέραση σε μερίδιο 14,8% και διαμορφώνεται στο 16,3% στο σύνολο του κόσμου που σφιγμομετρά η Nielsen Audience Measurement.

Συνταγές επιτυχίας

Στην πρώτη θέση της ζώνης προβολής του βρέθηκε και το λαχταριστό «Kitchen Lab» με ποσοστό 14,6% στο δυναμικό κοινό και  17,8% στο γενικό σύνολο. Ο Άκης Πετρετζίκης με τα πρωτότυπα, γρήγορα και εύκολα πιάτα του, έδινε κάθε σαββατοκύριακο τις πιο νόστιμες και γευστικές προτάσεις και 1.150.000 τηλεθεατές «δοκίμασαν» έστω για ένα λεπτό τις συνταγές του.

Βραδινή επιλογή ψυχαγωγίας επίσης ήταν για 16,5% του δυναμικού κοινού αποτέλεσε το «Just the two of us».

Διαβάστε επίσης:

ΑΝΤ1: ΄Εγινε 32 ετών – Πρώτος το 2021 στους τηλεθεατές 18-54 ετών (Photos)

Survivor: Οργή στο Twitter για τον Βαλάντη – «Είναι σεξιστής, να φύγει εδώ και τώρα» (Video)

ΕΡΤ1: Τρία αριστουργήματα της ελληνικής λογοτεχνίας σε έξι βραδιές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:32