search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:48
MENU CLOSE

Κόντρα Τσίπρα – Οικονόμου για το άνοιγμα των σχολείων και την ταινία του Netflix «Don’t look up»

05.01.2022 09:20
TSIPRAS_OIKONOMOU_NEW

Η ταινία «Don’t Look Up» του Netflix ήταν η αφορμή για μια νέα κόντρα ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, με φόντο το άνοιγμα των σχολείων τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022.

Στην ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στην ταινία «Don’t Look Up», κάνοντας μια σύνδεση με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Με 50.000 κρούσματα ανοίγουν τα σχολεία όπως ακριβώς έκλεισαν» σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας τις αποφάσεις της κυβέρνησης για τα σχολεία, με ανάρτησή του στο Τwitter.

Και προσθέτει: «Στην περίπτωση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η ταινία “don’t look up” θα μπορούσε κάλλιστα να παραφραστεί σε “don’t look the cases”… Με 50.000 κρούσματα ανοίγουν τα σχολεία όπως ακριβώς έκλεισαν. Και ο Θεός βοηθός… ».

Άμεση ήταν η αντίδραση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου«Από το σοβαρό στο γελοίο, η απόσταση είναι μικρή -από το γελοίο όμως στο σοβαρό, η απόσταση είναι τεράστια» ανέφερε, υπογραμμίζοντας: «Είναι αποκαλυπτικό της πολιτικής ελαφρότητας του κ. Τσίπρα το ότι επιλέγει να κάνει χιούμορ, κακό μάλιστα, με την εκπαίδευση των παιδιών μας εν μέσω πανδημίας. Τελικά, ο πραγματικός χαρακτήρας ενός πολιτικού όντως φαίνεται από το τι θεωρεί αστείο».

«ΥΓ: Όταν αποφασίζει ο κ. Τσίπρας να γράψει κάτι στα αγγλικά ας βάζει τουλάχιστον κάποιον να τα ελέγχει» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Το μεγάλο ρίσκο της κυβέρνησης – Πότε θα αξιολογηθεί η κατάσταση στα σχολεία

Το «μεγάλο στοίχημα» με τα σχολεία

Σκληρή κόντρα ΝΔ – Παπαδημούλη για δημοσιεύματα ότι ο ευρωβουλευτής έκανε έξωση σε ενοικιάστρια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 20:48