search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:34
MENU CLOSE

Σκληρή κόντρα ΝΔ – Παπαδημούλη για δημοσιεύματα ότι ο ευρωβουλευτής έκανε έξωση σε ενοικιάστρια

04.01.2022 20:12
papadimoulis_new

Ανταλλαγή ανακοινώσεων μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο κ. Παπαδημούλης προχώρησε σε έξωση ενοικιάστριάς του λόγω οφειλών.

Συγκεκριμένα ο ευρωβουλευτής τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι η ΝΔ προωθεί τα δημοσιεύματα και υπογραμμίζει ότι  «ουδέποτε έγινε έξωση ούτε από τον ίδιο ούτε από μέλος της οικογένειάς του σε ενοικιάστρια ακινήτου, αλλά χαρίστηκαν και οφειλόμενα ενοίκια 8 μηνών και χρέη σε ΔΕΚΟ. Η χυδαιότητα  και η συκοφαντία έχουν κοντά ποδάρια» καταλήγει ο κ. Παπαδημούλης.

Απαντώντας, το κυβερνών κόμμα τονίζει χαρακτηριστικά: «Ο «βαρώνος του real estate» κ. Παπαδημούλης, αντί να επιτίθεται στη ΝΔ (που δεν ασχολήθηκε μαζί του) με αφορμή τις διαφορές που έχει με τους ενοικιαστές του, καλύτερο είναι να προσπαθήσει να πείσει τους συντρόφους του ότι δεν είναι ανάλγητος, αλλά κάνει κοινωνική πολιτική μέσω των ακινήτων του» και προσθέτει: «Κατά τα λοιπά του ευχόμαστε καλή χρονιά και καλά εισοδήματα!»

Καταλήγοντας η ΝΔ αναφέρει: «Ελπίζουμε τουλάχιστον, έστω κρυφά, να μας ευχαριστεί που μειώσαμε τον ΕΝΦΙΑ».

Διαβάστε επίσης:

ΚΚΕ: Τα μέτρα που προτείνει για το άνοιγμα των σχολείων

ΣΥΡΙΖΑ για σχολεία: Η κυβέρνηση συνειδητά θέτει σε κίνδυνο την υγεία της κοινωνίας

Φόρτωμας για κορωνοϊό: Ήταν δύσκολη περιπέτεια αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι είχα κάνει το εμβόλιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:29