search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 15:14
MENU CLOSE

Μητροπολίτης Κορίνθου για αντιεμβολιαστές: «Είναι σκοταδιστές και οπισθοδρομικοί»

05.01.2022 18:29
korinthou98-new

Κατά των αντιεμβολιαστών καταφέρθηκε ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος σε δηλώσεις του στο korinthostv, μετά και τον θάνατο 49χρονου ιερέα από κορωνοϊό.

Ο Μητροπολίτης, αποκάλυψε ότι ο ιερέας που απεβίωσε ήταν ανεμβολίαστος: «δυστυχώς, είχε τις αναστολές του στο να εμβολιαστεί, ενώ δεν ήταν αντιεμβολιαστής».

«Είχε τον φόβο που σπέρνουν κάποιοι, χωρίς να σκέπτονται ότι το εμβόλιο είναι ένα όπλο κατά της ασθενείας αυτής. Δεν εμβολιάστηκε, νόσησε, μπήκε στο νοσοκομείο, ταλαιπωρήθηκε έναν μήνα, και τελικώς κατέληξε», πρόσθεσε.

Και όπως συμπλήρωσε: «Τραγική απώλεια, τον έλεγαν Βασίλειο και έφυγε το βράδυ της γιορτής του και στην ίδια ηλικία με τον Άγιο Βασίλειο, 49 μόλις ετών, αφήνοντας και 3 παιδιά, τα οποία είναι σε μια κρίσιμη ηλικία».

Οι «λύσεις» των αντιεμβολιαστών οδηγούν στον θάνατο

Στη συνέχεια, διερωτήθηκε: «Είναι δυνατόν η Ιατρική να δίνει λύσεις και εμείς να τις παραβλέπουμε και να λέμε: ”Μην ακούτε, και μας είπε ο διάβολος ότι εγώ τους σφραγίζω; Και να παρασύρουν τους ανθρώπους; Ο διάβολος δεν λέει ποτέ αλήθεια. Ακούν τον διάβολο και όχι την Ιερά Σύνοδο, τους πνευματικούς τους πατέρες και εν τέλει τους ιατρούς;».

«Είναι σκοταδιστές και οπισθοδρομικοί και οι λύσεις που δίνουν, οδηγούν στον θάνατο. Πολύ εύστοχο που είπε ένας Μητροπολίτης (σ.σ. Ναυπάκτου) για ”παρανοϊό”», τόνισε ο Μητροπολίτης Κορίνθου, υπογραμμίζοντας πως «κάποιοι θέλουν να παριστάνουν τους μεγάλους γεροντάδες, τους μεγάλους φιλοσόφους, παρασύρουν τους ανθρώπους και τους οδηγούν στον θάνατο».

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς χτυπημένος από τον κορωνοϊό, του οποίου υπήρξε αρνητής ενώ ήταν και ανεμβολίαστος.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Κορίνθου Βασίλης Νανόπουλος δήλωσε ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των κρουσμάτων στον Δήμο Κορινθίων, κάνοντας και πάλι έκκληση στους πολίτες να σπεύσουν να εμβολιαστούν.

Διαβάστε επίσης:

Vodafone: Τι απαντά για τη διαφήμιση με το «σκονάκι»

Mουσείο Ακρόπολης: Επιστρέφεται θραύσμα του Παρθενώνα από το Μουσείο του Παλέρμο Antonino Salinas

Κορωνοϊός: Σοκ με 641 εισαγωγές στα νοσοκομεία – Πάνω από 43.000 νέα κρούσματα, τα 17.526 στην Αττική

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 15:08