search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 12:18
MENU CLOSE

Συμμορία βανδαλίζει αμάξια και ποστάρει στα social media! (Video)

08.01.2022 10:45
astynomia_new

Το ενδιαφέρον της αστυνομίας έχουν τραβήξει βίντεο που κυκλοφορούν στα social media και τα οποία αποτυπώνουν μία συμμορία που βανδαλίζει αυτοκίνητα στην Αθήνα.

Στα βίντεο απεικονίζονται νεαροί να κρατούν στα χέρια τους δεκάδες χαρτονομίσματα των 50 και 100 ευρώ, να κουβαλάνε όπλα και να υποστηρίζουν ότι εκτός από τους βανδαλισμούς κλέβουν και αυτοκίνητα.

Μάλιστα, στο ένα από τα βίντεο καταγράφεται η στιγμή που οι νεαροί καταστρέφουν ένα αυτοκίνητο. Ένας έχει ανέβει στο καπό του και με κλωτσιές διαλύει το παρμπρίζ του. Κάποια στιγμή ακούγεται μια γυναίκα να φωνάζει προς τον νεαρό «πας καλά;». Όμως δεν παίρνει απάντηση, παρά μόνο τα απαξιωτικά γέλια των νεαρών.

Λίγο αργότερα, οι νεαροί παραβιάζουν και μπαίνουν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ο ένας από αυτούς θα κάτσει στη θέση του οδηγού, ενώ το άτομο που θα καθίσει στα πίσω καθίσματα θα καταγράψει με το κινητό του τηλέφωνο την αποχώρηση τους από το σημείο.

Σε ένα άλλο οπτικό υλικό εμφανίζονται οκτώ άτομα τα όποια έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα τους. Έχουν μεγάλα χρηματικά ποσά τα οποία τα κρατούν στα χέρια τους, ενώ σε εικόνες που έχουν τραβήξει με τα κινητά τους τηλέφωνα φαίνεται και βόμβες μολότοφ οι οποίες είναι έτοιμες προς χρήση.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Το φάρμακο που αποτρέπει τη νοσηλεία

NBA: Εντυπωσιακός ο Αντετοκούνμπο, μεγάλη νίκη για τους Μπακς στο Μπρούκλιν (Video)

Γώγος: «Δεν διασωληνώνονται οι ασθενείς με μετάλλαξη Όμικρον»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 12:18