search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:11
MENU CLOSE

Ο Ναδάλ πήρε θέση για Τζόκοβιτς: «Η υπόθεση έχει γίνει τσίρκο»

10.01.2022 17:17
rafael_nadal

Με τον χαρακτηρισμό «τσίρκο» σχολίασε ο Ραφαέλ Ναδάλ τα όσα γίνονται τις τελευταίες ώρες με την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Μιλώντας σε ραδιόφωνο της Ισπανίας, ανέφερε o Ισπανός τενίστας πως η κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα με τον Σέρβο είναι τραγελαφική, αλλά χαρακτήρισε δίκαιη την απόφαση του δικαστηρίου.

«Άσχετα με το αν συμφωνώ ή διαφωνώ σε ορισμένα πράγματα με τον Τζόκοβιτς, η δικαιοσύνη μίλησε και είπε ότι έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στο Australian Open. Αυτή είναι μια δίκαιη απόφαση. Σε προσωπικό επίπεδο θα προτιμούσα να μην έπαιζε» είπε αστειευόμενος.

«Πάντα είναι καλύτερα να παίζουν οι κορυφαίοι. Όμως πρέπει να πω ότι ο εμβολιασμός είναι ο καλύτερος τρόπος να σταματήσουμε την πανδημία» πρόσθεσε τονίζοντας την διαφορά του με τον Τζόκοβιτς που παραμένει ανεμβολίαστος.

Διαβάστε επίσης

Νέα επίθεση συμμορίας σε ανήλικους – Τους χτύπησαν και τους πήραν τα κινητά

Survivor: Ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή για τα φιλιά με Κατσαούνη – «Αφού δεν ταράχτηκα εγώ, γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος;»

Μητσοτάκης για θραύσμα «Fagan»: Είναι καιρός το Βρετανικό Μουσείο να επιστρέψει τα μάρμαρα του Παρθενώνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:11