search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:33
MENU CLOSE

«Dr Kontos»: Συνεχίζεται η δίκη του ψευτογιατρού για 12 ανθρωποκτονίες καρκινοπαθών (Video)

11.01.2022 10:39
dr_kontos_new

Σήμερα, μετά από διακοπή ενός μήνα, θα συνεχιστεί η δίκη του ψευτογιατρού στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, με τις καταθέσεις θυμάτων και συγγενών τους.

Ο ψευτογιατρός, γνωστός και ως Dr. Kontos, κατηγορείται για 12 ανθρωποκτονίες καρκινοπαθών και 14 απόπειρες.

Έχει επίσης απολογηθεί και κριθεί προσωρινά κρατούμενος στο πλαίσιο έρευνας για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος για τα χιλιάδες ευρώ που λάμβανε για τις θεραπείες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega έχουν προγραμματιστεί 8 συνεδριάσεις του δικαστηρίου για την υπόθεση εντός του Ιανουαρίου.

Στο δικαστήριο έχουν ήδη καταθέσει μάρτυρες για τις ολέθριες συνέπειες που είχε η διακοπή θεραπείας για καρκινοπαθείς, μετά από σχετική υπόδειξη του ψευτογιατρού.

Η δίκη έχει ξεκινήσει από τις 12 Νοεμβρίου και μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει περίπου οι μισοί μάρτυρες, περίπου 30, που έχουν κληθεί για την υπόθεση.

Την ολοκλήρωση των καταθέσεων των μαρτύρων θα ακολουθήσουν οι καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης, η απολογία του κατηγορούμενου, η πρόταση του εισαγγελέα και τέλος η απόφαση του δικαστηρίου.

Διαβάστε επίσης:

Κοζάνη: Έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού και έκλεψε φιαλίδιο της Pfizer – Την συνέλαβαν

Δάφνη: Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα

Πάτρα: Κορωνοπάρτι μέχρι τα ξημερώματα σε γνωστό κλαμπ (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:31