search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 23:43
MENU CLOSE

Βόλος: Της επέβαλαν πρόστιμο και άρπαξε αστυνομικό από τη γραβάτα

11.01.2022 11:12
magnisia-astynomia-new

Της επέβαλαν πρόστιμο – αλλά το πήρε πολύ βαριά. Ειδικότερα «εισέπραξε» πρόστιμο γιατί είχε  ανεμβολίαστους πελάτες μέσα στο κατάστημα της.

Ωστόσο αυτό προκάλεσε την έκρηξη της. Με άγριες διαθέσεις μπήκε σε αστυνομικό τμήμα και ξέσπασε σε γυναίκα αστυνομικό…

Συνελήφθη από αστυνομικούς μέσα στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας με τις κατηγορίες της διατάραξης λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας, της εξύβρισης και της απειλής, με την ίδια να παίρνει το δρόμο για τον εισαγγελέα, εντός της ημέρας.

Ειδικότερα η γυναίκα είχε πάει στο ΑΤ Βόλου για να καταθέσει ένσταση για διοικητικό πρόστιμο που είχε επιβληθεί στο κατάστημα που διατηρεί, καθώς φέρεται να είχε παραβιάσει τους υγειονομικούς κανόνες κατά της διασποράς του κορονοϊού και της είχε επιβληθεί πρόστιμο 6.000 ευρώ.

Διαπληκτίστηκε όμως με γυναίκα αστυνομικό του Τμήματος ενώ φέρεται να τράβηξε και την γραβάτα της αστυνομικού με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ και η ίδια η γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά της αστυνομικού.

Διαβάστε επίσης

Κοζάνη: Έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού και έκλεψε φιαλίδιο της Pfizer – Την συνέλαβαν

Δάφνη: Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα

Πάτρα: Κορωνοπάρτι μέχρι τα ξημερώματα σε γνωστό κλαμπ (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 23:42