Κόντρα Ζαραλίκου - Χατζηνικολάου στο twitter: «Είσαι άφιλος και ανέντιμος, ντροπή σου»
Έντονη κόντρα με βαρείς χαρακτηρισμούς είχαν ο Χριστόφορος Ζαραλίκος και Νίκος Χατζηνικολάου την Πέμπτη το βράδυ, με αφορμή την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».
«Κονσέρβα η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Νίκο μου πας για πούλιτζερ», έγραψε χαρακτηριστικά για να του απαντήσει ο γνωστός δημοσιογράφος: «Είσαι θλιβερός συκοφάντης. Και με τον Τσίπρα ως πρωθυπουργό με τον ίδιο τρόπο γίνονταν οι συνεντεύξεις. Κρίμα! Λυπάμαι για την στήριξη που πάντοτε σου έδινα. Είσαι άφιλος και ανέντιμος».
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος επέμεινε λέγοντας: «Δεν είναι κονσέρβα δηλαδή; Οσο για το ανέντιμος καλύτερα να μην έχεις καθρέφτη μπροστά σου όταν γράφεις στο τουιτερ», με τον Νίκο Χατζηνικολάου να του απαντά: «Θλίψη. Ντροπή σου».
Mετά από λίγο ο Ζαραλίκος έκανε μία ανάρτηση που έδειχνε πως ο Νίκος Χατζηνικολάου τον είχε μπλοκάρει.
Διαβάστε επίσης:
ΑΝΤ1: Θα βγει ο «Εκατομμυριούχος» στο πρόγραμμα του σταθμού;
Open: Αυτές είναι οι δύο νέες σειρές που θέλει ο Λάτσιος στο πρόγραμμα του σταθμού τη νέα σεζόν
Εξυγίανση εν λειτουργία στην «Αυγή»