search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 02:40
MENU CLOSE

Κούγιας για το τροχαίο του Μονογυιού: «Έχω στοιχεία που πρέπει να γνωρίζουν οι Αρχές» (Video)

15.01.2022 23:00
koygias_55_main

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τη σχέση του με τον αδικοχαμένο Τζώρτζη Μονογυιό και για τα στοιχεία που έχει στα χέρια του και όπως τονίζει «πρέπει να γνωρίζουν οι Αρχές»,

«Η τοποθέτησή μου για την δικαστική διένεξη είχε ως αφορμή ότι η συγκεκριμένη κυρία εμφανίστηκε στην τηλεόραση και παρουσίασε τις σχέσεις της με τον Μονογυιό ιδανικές. Αυτό ήταν κάτι που με σόκαρε. Ο Μονογυιός με επέλεξε γιατί για πάρα πολύ καιρό δεν μπορούσε να δει το παιδί του, δεν μπορούσε να διανυκτερεύσει με το παιδί του και αναγκαστήκαμε δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα να κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα για να δει το παιδί του», είπε στο Mega ο Αλέξης Κούγιας.

«Δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες γιατί οι γνώσεις που έχω από την απευθείας επαφή που είχα μαζί του πέραν του δικηγόρου, με εμποδίζουν να πω και να αποκαλύψω στοιχεία που έχω στα χέρια μου τα οποία θα θέσω υπόψη των αρχών. Πρέπει οι αρχές να διερευνήσουν ενδελεχώς την πορεία του αυτοκινήτου, αφού αποδειχθεί ποιος το πούλησε, ποιος το παρέδωσε. Θα μιλήσουν οι αυτόπτες μάρτυρες που τον συνόδευαν γιατί υπάρχει ένα ζήτημα με την χαμηλή ταχύτητα που πήγαινε», πρόσθεσε ο γνωστός ποινικολόγος.

«Μια τόσο πολύ μικρή ταχύτητα και μετά από πρόσκρουση σε πεζοδρόμιο και ταμπέλα μου κάνει εντύπωση η έκρηξη και όχι μόνο σε μένα. Κάνει εντύπωση και σε πραγματογνώμονες συνεργάτες μου οπότε είναι δικαιολογημένα μερικά ερωτήματα. Ούτως η άλλως η ΕΛ.ΑΣ είναι υποχρεωμένη να καλέσει πραγματογνώμονα. Εγώ ανεξάρτητα από το τι θα κάνει η οικογένεια θα ορίσω και άλλον. Μου είχε αποκαλύψει πράγματα που ίσως δεν γνωρίζουν και οι άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος που πρέπει να τα μάθει η ΕΛ.ΑΣ», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Μόσιαλος: «Όμικρον και μικρά παιδιά: τι γνωρίζουμε»

Θεσσαλονίκη: 27 συλλήψεις για τα επεισόδια στο ΑΠΘ (Video)

Επίθεση ΝΔ σε Πολάκη: «Απείλησε αστυνομικούς που έκαναν τη δουλειά τους» – Τι απαντά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09